Wpis z mikrobloga

@Lrrr a ja ci powiem ze trzeba tego chociażby liznąć by się wypowiedzieć. Ja każdego kto ma pojęcie szanuje, Magda akurat nie raz #!$%@? bat z gówna a trochę w gastro siedzę.
@OBSERWATORKA_Z_RAMIENIA_OBWE: jezus serio? Mam ci przytaczać jej totalne braki w elementarnej wiedzy? Ilośc baboli typu że piwo się pędzi, praktycznie w każdym odcinku z pizzą #!$%@? bzdury w eksperckim tonie jaka to pizza powinna być a jaka nie. Z dzisiaj, była absolutnie w szoku na widok nuoc cham czy spring rollsów z sosem z orzechów ziemnych, gdzie to są absolutne klasyki kuchni wietnamskiej. Czarny pieprz syczuański xD Chociaż wiedziała że syczuan
@Lrrr se przytaczaj, ja nawet nie oglądam w tej chwili kr poznałam Panią Magdę na szkoleniu z roboty, dla mnie osobowość, świeżość i skarbnica wiedzy. Możesz mieć inne zdanie
@OBSERWATORKA_Z_RAMIENIA_OBWE: No to polecam znaleźć lepsze źródła wiedzy (a na pewno w kuchniach których totalnie nie zna jak np. kuchnie dalekiego wschodu) niż Gesslerka bo takich w Polsce nie brakuje, no ale nie mają programu w telewizji ¯\_(ツ)_/¯