Aktywne Wpisy
Charleswhite +321
Wszystkim co tak pieprzą, że głosowanie na PO to zła decyzja, nawet jak PiS jest do dupy przypomnę tylko kilka faktów z ich rządów, które przemawiają na ich korzyść.
1. Byliśmy słuchanym i szanowanym partnerem w UE. W Gdańsku jak równy z równym siedzieli razem kanclerz Niemiec, premier Polski i prezydent Rosji. Taka sytuacja to dyplomatyczny sukces, którym nigdy się PiS nie pochwali.
2. PO miało jaja przeprowadzić trudne reformy dla Polski,
1. Byliśmy słuchanym i szanowanym partnerem w UE. W Gdańsku jak równy z równym siedzieli razem kanclerz Niemiec, premier Polski i prezydent Rosji. Taka sytuacja to dyplomatyczny sukces, którym nigdy się PiS nie pochwali.
2. PO miało jaja przeprowadzić trudne reformy dla Polski,
Menow +52
#hotelparadise Oliwia potwierdziła wersje Justyny, moim zdaniem to spore przekłamanie, ze nie pokazano nam dramy Srocha i sratori.

Komentarz usunięty przez moderatora
Ale prawo tego tak nie traktuje. :)
Komentarz usunięty przez autora
Art. 63a. § 1. Kto umieszcza w miejscu publicznym do tego nieprzeznaczonym ogłoszenie, plakat, afisz, apel, ulotkę, napis lub rysunek albo wystawia je na widok publiczny w innym miejscu bez zgody zarządzającego tym miejscem,
podlega karze ograniczenia wolności albo grzywny.
§ 2. W razie popełnienia wykroczenia można orzec przepadek przedmiotów stanowiących przedmiot wykroczenia oraz nawiązkę w wysokości do 1 500 złotych lub obowiązek przywrócenia do stanu poprzedniego.
Cóż, jakby nie patrzeć to wlepki, czy też naklejki wymienione tutaj nie są, więc artykuł sam w sobie mało konkretny. Kilkukrotnie przyklejałem wlepki pod okiem SM, czy też policji i problemów nie miałem.
Nie musi być apelem.
Nie musi mieć formy napisu.
I zazwyczaj nie jest rysunkiem.
Więc teoretycznie, jeśli jest to mała vlepka rozmiarów 7x7, to wątpię by jakikolwiek sąd zasądził grzywnę. :)
Nie, ale mam dar krasomówstwa i z takich sytuacji wychodzę obronną ręką. :>
Uwierz mi, nie ma drugiego takiego człowieka. :P
Wierzyć nie musisz. :P