Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.3% (191)
- Nie 81.6% (1884)
- Sprawdzam 10.1% (234)
RudyPele +433
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
niby są o tym teksty, jakieś filmiki, ale konkretnie i miarodajnie, to nie bardzo.
no to chciałem się sam przekonać.
remington 36, lufa 4" (skracana xD), 4 złożone blachy jako cel.
pierwsza fotka: kule 375, naważka 0.8 g, dystans 15m.
blacha konkretna, i zdrowa. wgniecenia głębokie, na granicy przebicia. jednak nie przeszło.
druga fotka: pociski conical 375, naważka 1g, dystans 15m.
takie same wgniecenia, na granicy przebicia materiału.
z tym że już po przejściu przez dwie poprzedzające blachy. niezłe dziurki. :)
i jak ładnie pocisk grzybkuje, i w gwint się wrzyna. a mówili, że conical lata tak se, koziołkuje, i wgl nie nadaje się do króciaków.
zrobiłem ten teścik, bo czytałem o dramatycznym spadku mocy, i celności, po obcięciu lufy.
jako że ze mnie z dupy strzelec(pozdrawiam kolegę! xD), o celności nie mówię. i tak nie mam jeszcze szczerbinki, więc aby tylko lufa w strone celu była. :)
ale teraz remik mocy ma aż nadto.
totalna destrukcja, imo.
a hałasu, ognia, kopa i dymu- od groma. fajne. :)
teraz trzeba popracować nad trafianiem w cokolwiek. ;)
#bron #czarnoprochowce #czarnoprochowycontent #strzelnica #remington