Wpis z mikrobloga

@Kalafior_Krzys_2: XD wydaje mi się, że Pjoter był pewny, że kamery wyszły ze sklepu, dlatego odpalił się na 100% i zaprezentował co Doris dostaje regularnie po wyjściu ekipy. Ogólnie ()
  • Odpowiedz
@umtali: mikrofony mieli i kamera do pewnego momentu nagrywała ich normalnie więc się kontrolował, ale może ochrona wyprosiła ekipę i Pjoter był pewny że wyszli. Samego dźwięku raczej nie puscilibyby (chyba) więc skoro stracił ekipę z oczu to poczuł się pewnie, a widać było że kamera po prostu była kompletnie schowana chyba w wózku na zakupy.
  • Odpowiedz
wydaje mi się, że Pjoter był pewny, że kamery wyszły ze sklepu, dlatego odpalił się na 100% i zaprezentował co Doris dostaje regularnie po wyjściu ekipy. Ogólnie ()

@EwMaj: wydaje mi się, że takie programy są reżyserowane i nie ma tam przypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kalafior_Krzys_2: Mnie zastanawia scena w sklepie. Kręcili ich zza jakiegoś pleksi, a Piotr parę razy nerwowo spojrzał w tym kierunku. Myślę, że upewniał się, że nie jest nagrywany. Mikrofony mają na sobie chyba cały czas, tzn w godzinach, gdy jest z nimi ekipa, ale kamery może włączają i wyłączają i uczestnicy to widzą. Byłoby wspaniale, gdyby mówili uczestnikom, że teraz nie nagrywają, a mimo to kręciliby jakąś boczną kamerą. Ale nie
  • Odpowiedz