Aktywne Wpisy
Nicolaus_Steno1 +549
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jestemtunew +290
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#oled
Dlatego od samego początku tłumaczę ze St60 którego mam, a pewnie ZT60 gdyby dostał 4K to OLED nigdy by na rynku się nie udał. Moja stara plasma potrafi wyświetlić ostrzejszy obraz niż nowy C1 X D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
wybacz, ale zachowuję sporą dozę sceptycyzmu wobec twojego "testu".
A już nazywanie OLEDa
A backlight-bleed na mojej starej samsungowej (wsadzonej w Chińskiego Gatewaya) matrycy VA był prawie żaden w porównaniu do obecnie posiadanych monitorów IPS, które widać w nocy z kilkuset metrów przez okno jak zapomnę wyłączyć kompa tylko go wygaszę.
https://www.wykop.pl/wpis/64750673/oled-telewizory-lg-jak-tam-wasze-matryce-%CA%96-%CA%96-%CA%96/
@Vixay: z pewnością plazma 480p potrafi wyświetlić ostrzejszy obraz, szczególnie drobne detale muszą być super widoczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@11262: zacznijmy od tego że przydałoby się aby telewizor był sprawny :D
@Vixay: a jak tam zużycie energii, zmalało, urosło? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wspomniany przez ciebie ZT60 potrafił zużywać nawet 500W, co by pewnie jeszcze wzrosło przy próbie wprowadzenia 4K. Zresztą, gdyby produkcja plazm 4K była opłacalna, to jeszcze parę lat byśmy oglądali plazmy. Musiało się budżetowo nie spinać jeśli już OLED majaczył na horyzoncie.
Z
Mam szeroko i głęboko zużycie, liczy się jakość.
Ale 500W to były białe transze. Średni to było 250-300W, tylko dwa razy więcej niż OLED.