Aktywne Wpisy
Sejmita +55
#pokazmorde
Zdrowie moi fanowie! :3
Zdrowie moi fanowie! :3
kiedys_bede_bogaty +238
mirki pierwszy raz w życiu kupiłem premium buty udało mi się na promocji dorwać proszę o ocenkę
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
ALE tylko przez około 3 dni. Później zero efektu. Sprawdzałem wielokrotnie. Po paru dniach przestaje dawać efekty. Po tygodniu przerwy znowu jakieś parę dni działa a później nie.
Jest sens to brać tylko doraźnie według mnie, nie jest to tanie a zwiększać dawki to też głupota bo nie na jednym forum czytałem że gorzej z tego zejść niż z benzodiazepin
#pregabalina #benzodiazepiny
Osobiście nie wiem jak to w końcu jest. W zasadzie nie czuje różnicy jak po paru dniach po prostu przestaję łykać tyle że nie zażywam dużo więc tak się organizm nie domaga
Tak mi się wydaje, ale dokładnie nie pamiętam.
Cześć. Na co brałeś tę pręgę, że aż 1200mg brałeś? Czy bardziej tak rekreacyjnie? Ja brałem na fobię ale tylko 600mg i bezskutecznie
Mówisz dodać kofeiny. To może być ciekawe. Rozumiem, że prega na lęk a kofeina na napęd i motywację.
A co do tolerancji, z pręga niestety tak jest że rośnie ona z dnia na dzień, dochodziłem do dawek dwóch gramów ale było to totalnie nieekonomiczne i zostałem na 1200/1500 i była to optymalna dawka z dużą ilością kofeiny.