Aktywne Wpisy
WykopX +2892
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +205
@kinasato: a zostaniesz do poniedziałku? Bo bardzo mi by się przydał.
@moll: zamiast szafy w zabudowie, regał w zabudowie, podoba mi się ta koncepcja
Komentarz usunięty przez autora
@Memphi: będę mógł pisać "nowoczesny loftowy styl"
@droid43210
To i tak drogo panowie bo ja dwa takie regały to wczoraj za darmo wyniosłem ze sklepu ikeła a taki pręt to pożyczyłem od somsiada jak go nie bylo złodzieja #!$%@? na podwórku
Nie dosc ze cenowo wychodzi na plus to jest otwarty wiec moge normalnie ustawiac rzeczy i miec eo nich latwy dostep. A najlepsze ze moglem go wstawić w inna strone przez co zaoszczedzilem miejsce bo wystarczy ze mam bezposredni dostep do 60%, a reszte siegne i tak. Jakby to byla szafa to bym mial sostep z
@Soothsayer: jest jeszcze opcja kupić gotową szafę za 1-2k, ale jak ktoś jest magazynierem z powołania to czemu nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)