Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 76
@WildAnimal: z pewnością druga opcja. Zresztą content dla dzieciaków z podstawówki i ułomnych umysłowo. Jak można znieść to bekanie, mlaskanie, kasłanie do mikrofonu i wieczne yyyyyyyy .. yyyy... co jak chciałem powiedzieć..... yyy, to ja nie wiem
  • Odpowiedz
@sylben: Problem nie w tym że Rosjanie to wiedzą tylko w tym że ten kretyn to rozpowszechnia ułatwiając im robotę. Zamiast po cichu wspierać Ukrainę dostarczając im broń (co robią również inne kraje) to Atorek to rozpowszechnia zapewne w celu siania paniki. Będzie mógł być dumny jeżeli pojawi się w rosyjskich mediach :V
  • Odpowiedz
@WildAnimal: też jak mówi o Ukrainie to choć mówi, że popiera Ukraine, to ona jest ofiarą, że w naszym interesie jest to by Putin się nie zbliżył z granicami do nas to idzie w jego głosie odczuć, że jednak tych Ukraińców nie jest mu do końca żal i że dobrze im za Wołyń. Do tego potęguje to, że przed wybuchem tej wojny szczególnie wypominał skrót tego sojuszu ukraińsko-polsko-brytyjskiego o którym
  • Odpowiedz
@WildAnimal:
Zauważyłem, że grubas sam nie wie, czego chce. Jednocześnie uważa, że sprawa samolotów powinna być załatwiona pod stołem i nie można mówić o tym głośno, żeby nie prowokować Rosji, i jednocześnie chce, żeby powiadomić obywateli Polski o decyzji rządu...
No #!$%@? jak...? (_ )
  • Odpowiedz
@masonios72: oni ci nie odpowiedzą, bo to bezmózgie lemingi, ktoś krzyknął "hahaha ator to debil" i wszyscy tak mówią... poza tym oni lubią mieć wszystko podane na tacy przez onety, tvn-y..... myślenie ich boli.... jak wypominasz im manipulacje "ich" mediów, (vide tvn i afera "wafel ss") to udają że tego nie słyszą i pieprzą dalej swoją śpiewkę xDDD zupełnie jak jechowi, albo inna sekta ( ͡°( ͡°
  • Odpowiedz