Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@? czyli ten darkwco od razu spadł z rowerka? Czy da się bardziej polecieć w #!$%@?? Qspaj z pierdla wyszedł czy jak? Co tu się w ogóle #!$%@?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#warez #darkwarez #darkw
Penix ty #!$%@? oddawaj mojego vipa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 7
@z1x2c3: lepiej się prosić jakiś pedałów o generowanie linków i płakać że gość chce kosić kasę na sentymencie do portalu który upadł. Ja tam mam 2 trackery i więcej mi nie trzeba zazwyczaj jest to czego potrzebuje
@obieq kogo sie prosic? Sam sobie kupujesz tania jak barszcz premke i lecisz. Tylko smutne biedaki muszą blagac o generowanie, a ty wkladasz wszystkich do jednego worka.
Tak jak mowi @z1x2c3, blagac to musza ludzie o zapro na priv trackery, przy ktorych podobni tobie buduja sobie elitarne grono rzucajac na prawo i lewo "kto ma ten ma hehe", a potem jeszcze sie okazuje, ze i tak warto bulic za seedboxa, zeby
@szuwarek-mini: czy ja wiem jest sporo staroci. Tylko trzeba widzieć gdzie szukac. To. Je jest remedium.
Finalnie tu i tu trzeba komuś zapłacić, za to że ma serwery i się naraża. Nie mam nic do darkx ale od dłuższego czasu samo płakanie na tym tagu +warez.
Wcześniej były p2m i podobne i spoko to działało a ztym dark w już dłuższy czas tylko jojecznie. Jak jest jakaś fajna alternatywa to sam