Aktywne Wpisy
Wiskoler_double +20
#szczecin
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
stormi +50
dlaczego ludzie, ktorzy sami nienawidza pracowac, jak uslysza, ze ja nie pracuje to mi gadaja jakies teksty ALE PRZECIEZ KAZDY POWINIEN PRACOWAC, TAK TO JEST NUDNO!!!!! no nuda w chj, o wiele lepiej bym sie bawila caly dzien w pracy
Na początku kwietnia złapałem jakiegoś wirusa katar wodnisty, przeszedł po 10 dniach wizyta u larygologa. No 100zł zapłacone to wirusowe prosze sie nie przejmować.
Wszystko fajnie dalej, 1 raz u gastrologa skierowania na badania usg brzucha. Dostałem ala antybiotyk xifaxan 3x2 przez 10 dni. Czuje się źle mam ścisk na dole brzucha że aż mnie skręca. Zatkany nos, sztywność szyji, pogorszony słuch gorzej z dykcją bo mi spływa. Jak uda się żeby spływała wydzielina to jest kaszel.
Jak ktoś ma pomysł dlaczego zatkany nos idzie w parze z niezłymi problemami jelitowymi czy coś to proszę o odpowiedź. Bo tu mnie kasują na kase i tam. Dodatkowo bardzo łatwo się pocę i często chodze spocony po dworze.
#alergia #zdrowie #medycyna #pytanie #laryngologia #zatoki #choroby #zdrowie #xifaxan
Komentarz usunięty przez autora
Mam wrażenie że się przeziębiam jak jestem spocony i przewieje mnie troche wiatr i