Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +626
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
pearl_jamik +134
To jest niestety już stałe, że najwieksze checi sa u tych którzy nie potrafią tego robić, a wręcz szkodzą - patrz te ustawy ipn i reduty dobrego imienia których starania przynosiły odwrotny skutek.
Niestety takie sa efekty kierowania sie emocjami i nikłej wiedzy o świecie.
Na pikabu jest wielokrotnie wiecej aktywnych i Wy chcecie z nimi walczyc wrzucajac swoja propagande niekiedy podobnie zakłamaną jak ta co oni mają. No to szanse macie podobne jak jakiś Rosjanin wrzucajacy tutaj rosyjska narracje z translatora.
https://www.wykop.pl/wpis/65055589/kacapy-z-pikapu-zakladaja-konta-i-pisza-cos-przez-/
#rosja #ukraina
Na wykopie siedzi z 10k aktywnych użytkowników, połowa bez praw wyborczych. Na pikabu biorąc pod uwagę 4x większą populację Rosji pewnie wygląda to podobnie
Co za przeproszeniem #!$%@? są warte te wojenki? Xd przecież żaden szanujący się portal/celebryta/polityk nie cytuje ani wykopu ani pikabu
Buhehehehe ty to masz megalomanię xD xD xD wielki ekspert xD
Tylko mówisz coś w stylu: wszyscy się mylicie! Żaden z was nie ma racji!
@Szalom: Żadnego? Napisałem o tych którzy nieudolnie tam działaja nie znajac nawet jezyka. Jeżeli nie znasz problemu to nie mam czasu aby wyjąsniac wszystko opisowo.
Komentarz usunięty przez autora
Nie zgadzasz się z poglądami lewicy - jesteś prawkiem
Nie zgadzasz się z poglądami prawicy
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Wiem. Na kilka dni przed wojna zaczął sie nalot botów i narzekali na administracje. Ta sie nawet chwaliła sukcesami w usuwaniu ich, ale to było chwilowe.
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: Masz rację, tyle że to po naszej stronie stoi prawda i trzeba pokazywać Rosjanom prawdziwe oblicze tej wojny. Powoli, małymi krokami.
@mroznykasztan: no a oni uważają, że racja stoi po ich stronie i małymi krokami pokażą nam prawdę
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: Oboje wiemy, że racja nie jest po ich stronie. Jak wg Ciebie możemy uświadamiać Rosjan o rzeczywistości?
@wlazlkoteknaplotek: hahahah
Ciekawe jaki punkt regulaminu złamał ten użytkownik, że dostał perma…
Jeśli ktoś by chciał zacząć pisać na pikab ru powinien podejść do tego z pomysłem a nie rzucać na oślep głupie żarty i memy bądz ich bezpośrednio obrażać, przyniesie to skutek odwrotny do zamierzonego.
Trzeba tłumaczyć, rozmawiać i starać się być w miare obiektywny by ruski który to czytał nie zapierał się nogami, tylko by chciał wejść z nami polemikę na rzeczowe