Aktywne Wpisy
chlopak_twojej_matki +131
Z takich ciekawostek z II Wojny Światowej to moja Ś.P. prababcia często mi opowiadała jak wyglądała u nich okupacja w małej mieścince w południowej Polsce. Miejscowość była niedaleko Krakowa i Oświęcimia, więc było sporo wojsk niemieckich i SSmanów. Mieli duży dom, więc często zdarzało im się "gościć" (im się raczej nie odmawiało, bo mogło się skończyć źle) SSmanów i babcia opowiadała mi, że zawsze byli kulturalni, dziękowali, a nawet zdarzało się, że
pieknylowca +173
A czy ty jesteś fucking unstopable? #frajerzyzmlm
No i oczywiście pad ma jakiś stary firmware (dzięki Microsoft!) i albo zrywa połączenie co jakiś czas, albo w niektórych grach w ogóle nie chce działać. OS wie o co chodzi i wyświetla info, że kontroler jest super, ale ma stary soft i żeby go zakutualizować. Oczywiście można to zrobić albo na Windowsie lub na samej kosoli, zajebiście.
No i teraz przechodząc do meritum sprawy: jak to zaktualizować? Wpinałem chyba z dziesięcioma przewodami USBC - USBA i USBC - USBC, za każdym razem ten sam efekt, nie wykrywa pada w Xbox Accessories a w urządzeniach jest. Próbowałem go odinstalować na liście urządzeń, restartować kompa, reinstalować Xbox Accessories. Nic nie pomaga. Ale Microsoft to jest gówno. Dlaczego nie mogłoby pociągnąć firmwaru przez Device Managera, klikam prawym, aktualizuj sterowniki. Ecch. Jest jakaś inna opcja na ogarnięcie tego?
Pomocy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bez ich dedykowanego adaptera na BT to mi wariował pad w grach. spróbuj może w te stronę
Pad nie zacial sie ani razu, gram przez bluetooth.