Aktywne Wpisy
RicoElectrico +149
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
back_to_my_place +235
Wam też się nagle wyświetliły stare powiadomienia? #wykop
- 5 GB na start
- 10 TB za zalogowanie w aplikacji na Windows.
- 26 TB za zalogowanie w aplikacji mobilnej (Android, iOS, WP)
- 10 TB za osiągnięcie 26 poziomu konta
- 10 TB za osiągnięcie 27 poziomu konta
- 10 TB za osiągnięcie 48 poziomu konta
Także na start mamy 36 TB za samo zalogowanie do dwóch aplikacji na konto.
Adres dysku: http://yunpan.360.cn
#cloudstorage #dyski #dyskwchmurze #cloud #cloudcomputing
wznowił osię po pewnym czasie, widocznie sprawdzało foldery
@Loczus: Oprogramowanie mają całkiem niezłe jak na darmowe. Ja osobiście mógłbym płacić abonament miesięczny by ich wspierać finansowo bo usługa cloud storage naprawdę daje radę. Upload i download bardzo dobre
Miałem zabezpieczone foldery główne i podrzędne na solidne hasła. Tam do nich wrzucałem swe pliki. Ale chomikuj uznał, że pozmienia mi ustawienia plików na całkowicie prywatne bo mógłbym być podłym piratem i udostępniać hasła innym. Brak słów.