Aktywne Wpisy
TrudnyMinus +4
Rosja jest ogromna, wiadomo że nie są w stanie bronić całych swoich terytoriów - brakuje ludzi. Z drugiej strony, tylko tym co mają w samym Kaliningradzie mogliby 3/4 Polski podbić... ale wykopek jeden z drugim dalej będzie się wyśmiewał, bo największy kraj na świecie nie jest w stanie bronić swojego każdego metra kwadratowego.
#ukraina #wojna
#ukraina #wojna
panzerfucker +172
Prze*ebane być brzydką dziewczyną. Mam zainteresowania, dbam o siebie, zarabiam 10k na rękę i co z tego? Trzydziestka na karku i zero powodzenia. Co mi po kilku parach na tinderze, jak i tak mnie wystawiają. Brzydka morda = it's over dla baby.
I nie piszcie, żebym brała się za przegrywów, bo oni akurat mają wysokie wymagania i nawet by na mnie nie spojrzeli (wolą płacić prostytutkom lub walić konia w piwnicy, niż związać się z brzydką trzydziestolatką). Wiem, bo rozmawiałam nieraz z mirkami i jak tylko pokazywałam swoje zdjęcie, to tracili zainteresowanie, nawet jeśli sami nie byli atrakcyjni.
#gorzkiezale #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6252d4432a62265c75469465
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przeceniacie siłę nabywczą 10k
@AnonimoweMirkoWyznania:
Faceci mają wysokie wymagania na partnerkę do zwiazku, ale do dużo mniejsze przy luźniejszych relacjach np. FWB.