Aktywne Wpisy
panthererose +6
Dzisiaj byłam pierwszy dzień w nowej pracy, oczywiście dzień zapoznawczy nie tylko z obowiązkami, ale również z współpracownikami. Wdałam się w rozmowę z dziewczyną starszą ode mnie o 2 lata na temat związków i ogólnie relacji. Powiedziała mi, że zerwali z chłopakiem w kwietniu po 5 latach związku i wspólnego mieszkania u niego. Chciałam wyjść na empatyczną, dlatego zapytałam się jak daje sobie radę i czy jakoś udało jej się zapomnieć. Dziewczyna
Rimbolo +1
Różowe planujecie kiedyś pokazać swoje zgrabne dupsko na wykopie?
Tak tylko mówię, żebym nie łapać spadającego noża
Póki co na horyzoncie nie widać poprawy.
Jeszce raz powtórzę, że nie na surowców aby to zrobić, już nie nie wspominając o chipach, których ev potrzebuje znacznie więcej niż spalinowy samochód, hute musisz odpalić gazem, albo węglem koksujacym, które tylko drożeją także końcowy produkt będzie droższy, a to, się przeniesie na końcowego konsumenta, przy obecnej sytuacji gospodarczej pracownicy będą domagać się podwyzek(można tak godzinami)to są wszystko koszty
W tym okresie czekają je tylko wydatki, a jak firma nie generuje przychodu tylko wydaje, to co może się stać z cena akcji ...w tym okresie nie ma to racji bytu, nie przy obecnej sytuacji na globie, chyba, że myślicie, że niedługo wszystko się unormuje to ok, macie rację, tak bedzie( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pisze o ty od jakiegoś czasu, dlatego nawet tego nie dotykam (chodź większość dokupuje bo dołek hehe) bo na elektrykach zwala to dopiero przed nami, to dopiero namiastka.
Oczywiscie, że któregoś dnia zdominują wszystko i będą wbijać nowe ath,. ale nie aktualnie, nie ma bata, ev czekają tylko spadki
(tak tylko wspomnę, że moje myślenie póki co jest w punkt) oczywiście to nie jest porada inwestycyjna, nie słuchać mnie, ja nic nie wiem, przelewam tu tylko swoje myśli
#gielda
Gościu nie pomawiaj mnie
Zobacz sobie, że póki co ze wszystkim mam racje
Moje przewidywania są w punkt, dużo przed wydarzeniami, także nie kłam i nie rob że mnie farmazoniarza
To nie jest porada inwestycyjna
Nie nie ich przekaz jest całkiem inny
Mianowicie, że wszystko jest cacy, trzymają rękę na pulsie
Może Cie to przeraz skąd taka wiedza, ja po prostu czytam pomiedzy wierszami
Poczytaj o czym pisze i sobie zobacz na wykresach,czy gadam głupoty
Korelacja czasowa jest także, zaden problem zobaczyć, czy akcje/spółki o których pisze, za jakiś czas pada, czy
@Jamniki2: dopiero wczoraj się dowiedział jak działają karty kredytowe