Haha mówiłem zaczęło się. Uwaga podaję kolejne kroki: - ukraińskie flagi obok polskich na 2 maja - brak syren na 1 sierpnia - ukraińskie flagi obok polskich na 11 listopada - zakaz puszczania fajerwerków i petard na sylwestra pod karą wysokiej grzywny - w międzyczasie nirmalizacja flagi banderowskiej w Polsce i wybielanie upa a nawet zrównywanie ich z AK - flagi banderowskie obok ukraińskich i polskich na marszu niepodległości za 2-3 lata.
Róbcie screeny. Jeżeli uważasz że cokolwiek z powyższych jest normalne to musisz się pogodzić z tym że nie jest.
@marcinpodlas8: system alarmowy nie jest od #!$%@? cyrku smolenskiego tylko informowaniu o zagrozeniu. Niech sie pis0wcy zajma kradzieza pieniedzy podatnikow jak im sie nudzi ( ͡°͜ʖ͡°)
system alarmowy nie jest od #!$%@? cyrku smolenskiego tylko informowaniu o zagrozeniu. Niech sie pis0wcy zajma kradzieza pieniedzy podatnikow jak im sie nudzi ( ͡°͜ʖ͡°)
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: pisałem już kilkukrotnie że taki argument jest ok rzeczywiście można się zastanawiać czy te syreny są potrzebne. Natomiast z tego co pamiętam to na 1 sierpnia syreny były puszczane już przed pisem.
@marcinpodlas8: to już nie chodzi tylko o Ukraińców ze będą się bali. A co by było gdyby rzeczywiście leciały jakieś rakiety w stronę Polski i każdy miał by w dupie syrenę, bo to pewnie jakieś kolejne rocznice
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
Uwaga podaję kolejne kroki:
- ukraińskie flagi obok polskich na 2 maja
- brak syren na 1 sierpnia
- ukraińskie flagi obok polskich na 11 listopada
- zakaz puszczania fajerwerków i petard na sylwestra pod karą wysokiej grzywny
- w międzyczasie nirmalizacja flagi banderowskiej w Polsce i wybielanie upa a nawet zrównywanie ich z AK
- flagi banderowskie obok ukraińskich i polskich na marszu niepodległości za 2-3 lata.
Róbcie screeny. Jeżeli uważasz że cokolwiek z powyższych jest normalne to musisz się pogodzić z tym że nie jest.
#ukraina #wojna #bekazpodludzi
@marcinpodlas8: Super, oby jak najszybciej!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
I bardzo #!$%@? dobrze
@marcinpodlas8: Co się zaczęło? Ból dupy prawackich zjebów bo syreny alarmowe nie będą wyły? I bardzo dobrze.
@marcinpodlas8:
@marcinpodlas8: ty jesteś typie upośledzony albo bardzo dobrze udajesz
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: pisałem już kilkukrotnie że taki argument jest ok rzeczywiście można się zastanawiać czy te syreny są potrzebne. Natomiast z tego co pamiętam to na 1 sierpnia syreny były puszczane już przed pisem.
Ale argument że nie puszczamy bo Ukraińcy
@adibor: nom ładny twój portrecik znalazłem onuco ( ͡° ͜ʖ ͡°)