Wpis z mikrobloga

Ostatnio podjarałem się Jazz Clubem od Maison Martin Margiela, ale w mojej opinii na mojej skórze (według innych również jak testowali) jest bardzo mało wyczuwalny. Trwałość do max. 4-5 godzin mimo sporej aplikacji - być może pora roku jest nieodpowiednia, ale do rzeczy. Jesteście w stanie polecić jakiś inny perfum (najlepiej jakby był tańszy, ale no różnie to bywa) o podobnych nutach zapachowych, a najlepiej bardziej trwały?
#perfumy #zapachy #pytanie
iwipemytearswiththemoney - Ostatnio podjarałem się Jazz Clubem od Maison Martin Margi...

źródło: comment_1649293288YgAQBaVlBT0d6eREsVzpyP.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@iwipemytearswiththemoney: jeśli chodzi o podobne klimaty to z tańszych Viktor & Rolf Spicebomb Extreme (ale nie wiem jak z jego parametrami obecnie), a z droższych PDM Herod

Edit: dobra widzę ze Spicebomb nie jest tańszy xD nie wiem co mi się ubzdurało ze stoi po ok 3 zł/ml
  • Odpowiedz
@badtorro: Przyznam szczerze, że mimo dosyć sporego stażu w perfumach to jakoś nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim mixem, ewentualnie może wcześniej mi totalnie nie podchodził. Kurcze, szkoda. Budżet teraz nieco cienki, a perfumy ładne tylko cholernie drogie i mało trwałe.

@Marmite: Znam ten zapach i osobiście mi nie podchodzi (mowa ofc o Spicebomb Extreme).

@InteligentnaZielonka: A tak się podjarałem będąc w Notino, a następnie odbierając od Ciebie
  • Odpowiedz