Aktywne Wpisy
Zmarła mi bardzo bliska osoba, macie jakieś gierki fabularne w które można się wciągnąć w historię aby się wyłączyć? Raczej nic wesołego i raczej nie coś o czym słyszał każdy normik. ( ͡° ʖ̯ ͡°) przeszedłem ostatnio wszystkie gry Quantic Dream (Heavy Rain,
Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls)
#steam #gry #steamdeck
Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls)
#steam #gry #steamdeck
jabbababba +115
#ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
nikogo nie winię, po prostu spójrzcie na absurd tego świata
@castaca: Co Ty #!$%@?? Umowa może przewidywać kary, które wielokrotnie przewyższyłyby korzyść z realizacji reklam do jej końca. W efekcie TVN tylko by wsparł nieetyczną firmę po to, żeby wykopki były zadowolone.
2 - tym się różnimy od kacapów, że przestrzegamy umów. Bez zobowiązań nie ma moralności.
nikogo nie winię, po prostu spójrzcie na absurd tego świata
@WladcaSlimakow znając życie Leroy dostałby tyle kasy za zerwanie umowy że by mógł się reklamować non stop na powiedźmy Polsacie
I absurdem świata nie jest to że jak ktoś w jednym kraju morduje ludzi to w innym można nie przestrzegać prawa.
@deyna: W przypadku zerwania umowy z dupy przez jedną ze stron (między dużymi firmami) to nigdy nie jest "parę groszy". To jest kilkudziesieckrotność potencjalnych zysków z takiej umowy - po to by żadna ze stron włąśnie nie #!$%@?ła.
Nie wiem czy i ewentualnie gdzie pracujesz, ale niektóre firmy wymagają w swojej pracy podpisanie NDA. I ty jako
@WladcaSlimakow: Nom, szkoda, że dotyczy to zupełnie dwóch różnych miejsc. To, że gdzieś jest wojna nie oznacza, że z dupy u siebie nagle nie musisz przestrzegać prawa.