Aktywne Wpisy

darknightttt +138
Kiedyś myślałam, że fajnie będzie mieć męża i dzieci. Dzisiaj wiem, że szybko mieszkania nie kupię (500-700 tysięcy bo duże miasto) więc nie ma nawet co o tym myśleć. Z pracy czasami wracam zmęczona, nie wyobrażam sobie jeszcze zapierniczać przy dziecku po 9h poza domem.
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące

Pithikos +286
#sejm Niesamowite, że nadal niektórzy uważają, że to tylko kobiety interesuje aborcja XD Ja rozumiem, że przegrywy nie ruchają, nie mają związków itp, ale normalni faceci w związkach też często nie chcą mieć niechcianego dzieciaka więc facet tutaj tez o swoje walczy.

Szeliga: weźcie mu przetłumaczcie żeby podpisał papier
Pytanie Wardęgi do Kociołek: Jak sytuacja z Leksiem
Pytanie Wardęgi do Fagaty: Dlaczego zmieniła federację i czy chce rewanżu z Leży
Pytanie Msciwuja do Gimpera: Czy będzie walka z Xayoo
Pytanie Wardęgi do Tromby: Jak tam logo Sowy
Pytania do pozostałych uczestników (w tym Czarka Czaruje):
Jak tam przygotowania, jak treningi.
Boxdel: No wiesz stary, stary no wiesz
Gola: Kupujcie pełpelwju bo przed galą będzie lagowało, największa gala potężne dymy
Team Gola
Ponowne krzyczenie Ferrariego: To ja wygrałem walkę, mam 3-0 w walkach z Polańskim
Polak: No co, myślałem że usunąłem tym dzieciakom nagrania
Wiewiór: walka o pas Fame mmma powinna odbywać się na zasadach Fame MMA
Krycha: Sid
#famemma
No wszystko z nim w porządku ogólnie, staje na nogi powoli
Nie mogę o tym mówić za bardzo hehe, jestem tu tylko na jedną walke. Czy chcę rewanżu? Myślę, że nie wiem, dużo też zależy od Lexy.
Myślę, że taka walka byłaby bardzo ciekawa, ale zależy to też