Wpis z mikrobloga

@Frodzio18: Bo w tym artykule nie napisali ;)

Ale za to w tym:

Lodowisko będzie czynne codziennie w godzinach od 10 do 20 (wraz z bezpłatną wypożyczalnią łyżew). Dla chętnych możliwość rezerwacji lodowiska na określoną godzinę. Rezerwacji można dokonać przez profil Stowarzyszenia Plac Wolności na Facebooku.
  • Odpowiedz
@shymon: Właśnie podziwiałem wczoraj jak to rozkładali i wieczorem już ogrodzone. Aż podszedłem i się zapytałem czy to już całe lodowisko. Po twierdzącej odpowiedzi trochę się załamałem...
  • Odpowiedz
@shymon: nie wiem czy się nie mylę, ale nie zrobili kiedyś takiego fajnego lodowiska pod operą ;>? w sensie tam gdzie jest fontanna? coś mi śmiga, a nawet jeśli nie to to i tak byłby 1000 razy lepszy pomysł :D
  • Odpowiedz
@shymon: Jak mają takie gówno robić i przynosić Polsce wstyd, to już mogli siedzieć i dalej pierdzieć w stołki. #!$%@? w tym kraju występuje zero polotu. Żadnych aspiracji, żeby zrobić coś "powyżej".
  • Odpowiedz
@truskawkow: Ale chyba nie bez powodu zimą spuszcza się wodę z fontann ;_;

@dadzbog: Też wyobrażałam sobie, że to będzie większe, ale i tak fajnie, że stowarzyszenie Plac Wolności robi coś, żeby rozruszać tamtą okolicę. No dobra, zorganizowanie tam zimą wielkiej bitwy na śnieżki byłoby bardziej atrakcyjne.
  • Odpowiedz