Wpis z mikrobloga

@thampel5 Właśnie te z Decathlon mają wystawioną opinię od posiadacza, że dopiero na największej czaszy cokolwiek czuć i wstępnie ten model odrzuciłem ze względu na potencjalnie zbyt mały opór. Posiadasz ten model i korzystasz? Czy tylko widziałeś u kogoś?
Posiadasz ten model i korzystasz?

@MentorPL: Posiadam, korzystałem. Obecnie nie używam bo za dużo osób na torze. A co do oporu to najmniejszego rozmiaru za bardzo nie czuć. Natomiast ten duży rozmiar jest wyczuwalny, ten koleś musiał albo źle używać albo najwyraźniej pisze głupoty.
@thampel5 Dzięki śliczne za opinię. Przemyśle temat i może zamówię.
Przez za dużo osób masz na myśli np. potrzebę wyprzedzania? Bo chcę mieć pewność, że nie występuje problem, że największa czasza jest szersza niż połówka toru i przeszkadzałbym współpływającym płynącym w przeciwnym kierunku.
Przez za dużo osób masz na myśli np. potrzebę wyprzedzania? Bo chcę mieć pewność, że nie występuje problem, że największa czasza jest szersza niż połówka toru i przeszkadzałbym współpływającym płynącym w przeciwnym kierunku.

@MentorPL: Nie, chodzi o tych z tyłu. Nawet bez spadochronu jest problem z pływaniem jak jest 6-8 osób na torze.
@thampel5 Okej, to chyba mówisz też o 25m długości niecki. Na Olimpijskim dystansie powinno być znośnie. Dzięki śliczne za wyczerpujące informacje i mocno się zastanowię nad tym czy czasem nie lepiej będzie skorzystać z pasa z kubeczkami czy faktycznie to jest to z czego chcę korzystać na treningu.