@MentorPL: Jak dla mnie ten z Decathlonu jest OK, masz tam nawet trzy rozmiary. Jak co to istnieją jeszcze gacie oporowe, ale nie mam pojęcia czy one sa spoko.
@thampel5 Właśnie te z Decathlon mają wystawioną opinię od posiadacza, że dopiero na największej czaszy cokolwiek czuć i wstępnie ten model odrzuciłem ze względu na potencjalnie zbyt mały opór. Posiadasz ten model i korzystasz? Czy tylko widziałeś u kogoś?
@MentorPL: Posiadam, korzystałem. Obecnie nie używam bo za dużo osób na torze. A co do oporu to najmniejszego rozmiaru za bardzo nie czuć. Natomiast ten duży rozmiar jest wyczuwalny, ten koleś musiał albo źle używać albo najwyraźniej pisze głupoty.
@thampel5 Dzięki śliczne za opinię. Przemyśle temat i może zamówię. Przez za dużo osób masz na myśli np. potrzebę wyprzedzania? Bo chcę mieć pewność, że nie występuje problem, że największa czasza jest szersza niż połówka toru i przeszkadzałbym współpływającym płynącym w przeciwnym kierunku.
Przez za dużo osób masz na myśli np. potrzebę wyprzedzania? Bo chcę mieć pewność, że nie występuje problem, że największa czasza jest szersza niż połówka toru i przeszkadzałbym współpływającym płynącym w przeciwnym kierunku.
@MentorPL: Nie, chodzi o tych z tyłu. Nawet bez spadochronu jest problem z pływaniem jak jest 6-8 osób na torze.
@thampel5 Okej, to chyba mówisz też o 25m długości niecki. Na Olimpijskim dystansie powinno być znośnie. Dzięki śliczne za wyczerpujące informacje i mocno się zastanowię nad tym czy czasem nie lepiej będzie skorzystać z pasa z kubeczkami czy faktycznie to jest to z czego chcę korzystać na treningu.
Albo ktoś z autopsji jakiś model odradzi?
#plywanie #plywajzwykopem
@MentorPL: Posiadam, korzystałem. Obecnie nie używam bo za dużo osób na torze. A co do oporu to najmniejszego rozmiaru za bardzo nie czuć. Natomiast ten duży rozmiar jest wyczuwalny, ten koleś musiał albo źle używać albo najwyraźniej pisze głupoty.
Przez za dużo osób masz na myśli np. potrzebę wyprzedzania? Bo chcę mieć pewność, że nie występuje problem, że największa czasza jest szersza niż połówka toru i przeszkadzałbym współpływającym płynącym w przeciwnym kierunku.
@MentorPL: Nie, chodzi o tych z tyłu. Nawet bez spadochronu jest problem z pływaniem jak jest 6-8 osób na torze.