Wpis z mikrobloga

#blackpill

First z incelmatics powiedział coś bardzo ciekawego co potwierdzam empirycznie - jak masz dziewczynę i z nią wychodzisz to jesteś dużo lepiej traktowany przez obcych ludzi niż jak jesteś sam. Będąc z kobietą masz okazję dostać poziom atencji której ty nigdy jako chłop sam nie zaznasz. To jest mega ciekawe zjawisko.

W gratisie masz też dużo większe powodzenie u kobiet dlatego łatwiej mieć kochankę niż znaleźć dziewczynę.

Samotny chłop jest na samym dole hierarchii. Nawet PUAsi mówią, że jak idziesz do klubu i jesteś sam to trzeba kłamać. Potwierdzam. Jak byłem w klubie towarzystki i zagadywałem do kolesi i wyglądali na moich znajomych to odrazu inne traktowanie przez kobiety.

Ciężarna kobieta > Kobieta > Para > Pies/Kot > Facet z znajomymi > gówno > samotny facet.
  • 17
  • Odpowiedz
@LateNever: Po prostu skoro już jakaś w tobie zobaczyła wartość to inne będą się doszukiwać co takiego jest w tobie ciekawego i na starcie masz dodatkowe punkty bo inna różowa zweryfikowała twoją wartość. Gdzieś już o tym słyszałem ale o szacunku od obu płci to jeszcze nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zordian: Wiesz co męska hierarchia jest poniekąd ustalana na podstawie atrakcyjności u kobiet. Najwyżej są ruchacze, po środku ci w związkach, najniżej przegrywy. Nie jestem sobie wstanie wyobrazić sytuacji, że ktoś jest ruchaczem i jest na samym dnie jako przegryw.
  • Odpowiedz
@Zordian: Dlatego imo stracenie prawictwa to u nas takie ważne. Jeśli masz 30 lat i żadna kobieta nie chciała się z tobą przespać to ludzie to interpretują że jesteś śmieciem xD

U kobiet uroda jest najważniejsza. Nie wiem nikt o dziewicy nie myśli, że jest przegrywem, ale jak kobieta jest brzydka to ma przesrane, teraz mniej ale
  • Odpowiedz
@LateNever: Ja myślałem, że na podstawie potencjału spuszczenia #!$%@?. Najwyżej zawsze byli gala fajterzy, sportowe świry i wzrostaki a na końcu suchole, pimpusie i przegrywy bez psychy do bójek.
  • Odpowiedz
@Zordian: Myślę że tak jest. Generalnie ja wyglądam jak intelektualista, mózgowiec tak na mnie mówili i wyglądam niegroźnie i przez to spotkałem się z przemocą ze strony facetów ale też uwaga uwaga kobiet xD

Dlatego niscy goście robią sobie tatuaże, wyglądają jak dresy i tak dalej. Często mają minę jakby ci chcieli #!$%@?ć. Wysocy i dobrze zbudowani są zrelaksowani bo wiedzą że ci mogą #!$%@?ć w każdej chwili i otoczenie też
  • Odpowiedz
@Zordian: Kiedyś do laski żartowałem, że jestem zakapiorem i laska autentycznie gniła i mówiła taaaaa.

Ale jak ściąłem się na łyso i zrobiłem się szeroki to już wyglądałem jak dres i też inne traktowanie. Nie wiem czy lepsze ale czułem się bezpieczniej tylko ochroniarze mnie bardziej obserwowali bo wyglądałem na takiego co kradnie xD
  • Odpowiedz
@LateNever: a to u mnie inaczej. Ludzie cały czas mówią, żem jakiś taki zdenerwowany albo smutny i nic innego a ja po prostu mam permanentny męski bitch face i lekką depreche z racji wysokiego prawdopodobieństwa aspergera co by tłumaczyło dlaczego mnie w przeszłości #!$%@? traktowano. Jakaś tam atencja od bab była ale wszystkie uciekają jak się okaże, że ja nie potrafię z nimi rozmawiać ani flirtować
  • Odpowiedz
@Zordian: Myślę że trafiłeś w punkt, laski czują pożądanie do gości którzy wyglądają jak zakapiory. Znowu inny faceci się ich boją. Dlatego wielu facetów kryje się za tą maską.

Polecam poczytać o tupacu, wiesz że on był mega wrażliwy i chyba ćwiczył taniec? XD A skończył jak skończył.
  • Odpowiedz
@LateNever:

Pamiętam że jak miałem dziewczyne to rzeczywiście byłem inaczej traktowany dlatego staram się mówić używając sztuczki Pua że byłem kiedyś w długim związku co jest prawdą w sumie.
Strach to jeden z najsilniejszych bodźców jakie posiadamy,na przemocy funkcjonuję ten świat.
Posiadanie dziewczyny do pierwszy krok do normictwa.
  • Odpowiedz
Posiadanie dziewczyny do pierwszy krok do normictwa.

@JediKnight: To wszystko się imo łączy, jak jesteś normikiem to łatwiej poznać laskę a jak masz laskę to jesteś większym normikiem. Przegryw bez znajomych będzie już miał srogiego mentalnego minusa u laski. To jest paradoksalne bo laski będąc już w związku izolują faceta xD To trochę przypomina mi strategię modliszki - biorą sobie faceta o wysokim SMV ale je zbijają w trakcie związku by
  • Odpowiedz
@LateNever: To Ty wrzuciłeś ten podcast, także dzięki Tobie się z nim zapoznawałem. Pamiętam jak o tym mówili i podzielam to zdanie, ale nie do końca. Myślę, że w tym byciu miłym jest po prostu sporo zasady ingracjacji, tzn od kolesia z dziewczyną łatwiej wyciągnąć pieniądze, bo jest zwiększona presja na ich wydawanie.
  • Odpowiedz