Aktywne Wpisy
Metylo +59
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
mickpl +458
Wszyscy w ekipie rządowej są wyraźnie w ciężkim szoku jak to się stanęło, że oni rozdajo, a "młodzi ludzie" nie chcom bo ogarniajo podstawy ekonomii.
To chyba pierwszy taki przypadek od lat. Miało być pompowanie pod przykrywką "rodzin", "młodych" itd., spotkanie w hotelach odbyte, prezesi spółek już liczą wirtualne zyski, komunikaty giełdowe wywieszone, sprzedamy pierdyriald unitów no i lipa.
Plus te żałosne próby przepychania dzień po wyborach, pod przykrywką aborcji itd.
I
To chyba pierwszy taki przypadek od lat. Miało być pompowanie pod przykrywką "rodzin", "młodych" itd., spotkanie w hotelach odbyte, prezesi spółek już liczą wirtualne zyski, komunikaty giełdowe wywieszone, sprzedamy pierdyriald unitów no i lipa.
Plus te żałosne próby przepychania dzień po wyborach, pod przykrywką aborcji itd.
I
First z incelmatics powiedział coś bardzo ciekawego co potwierdzam empirycznie - jak masz dziewczynę i z nią wychodzisz to jesteś dużo lepiej traktowany przez obcych ludzi niż jak jesteś sam. Będąc z kobietą masz okazję dostać poziom atencji której ty nigdy jako chłop sam nie zaznasz. To jest mega ciekawe zjawisko.
W gratisie masz też dużo większe powodzenie u kobiet dlatego łatwiej mieć kochankę niż znaleźć dziewczynę.
Samotny chłop jest na samym dole hierarchii. Nawet PUAsi mówią, że jak idziesz do klubu i jesteś sam to trzeba kłamać. Potwierdzam. Jak byłem w klubie towarzystki i zagadywałem do kolesi i wyglądali na moich znajomych to odrazu inne traktowanie przez kobiety.
Ciężarna kobieta > Kobieta > Para > Pies/Kot > Facet z znajomymi > gówno > samotny facet.
U kobiet uroda jest najważniejsza. Nie wiem nikt o dziewicy nie myśli, że jest przegrywem, ale jak kobieta jest brzydka to ma przesrane, teraz mniej ale
Dlatego niscy goście robią sobie tatuaże, wyglądają jak dresy i tak dalej. Często mają minę jakby ci chcieli #!$%@?ć. Wysocy i dobrze zbudowani są zrelaksowani bo wiedzą że ci mogą #!$%@?ć w każdej chwili i otoczenie też
Ale jak ściąłem się na łyso i zrobiłem się szeroki to już wyglądałem jak dres i też inne traktowanie. Nie wiem czy lepsze ale czułem się bezpieczniej tylko ochroniarze mnie bardziej obserwowali bo wyglądałem na takiego co kradnie xD
Polecam poczytać o tupacu, wiesz że on był mega wrażliwy i chyba ćwiczył taniec? XD A skończył jak skończył.
Pamiętam że jak miałem dziewczyne to rzeczywiście byłem inaczej traktowany dlatego staram się mówić używając sztuczki Pua że byłem kiedyś w długim związku co jest prawdą w sumie.
Strach to jeden z najsilniejszych bodźców jakie posiadamy,na przemocy funkcjonuję ten świat.
Posiadanie dziewczyny do pierwszy krok do normictwa.
@JediKnight: To wszystko się imo łączy, jak jesteś normikiem to łatwiej poznać laskę a jak masz laskę to jesteś większym normikiem. Przegryw bez znajomych będzie już miał srogiego mentalnego minusa u laski. To jest paradoksalne bo laski będąc już w związku izolują faceta xD To trochę przypomina mi strategię modliszki - biorą sobie faceta o wysokim SMV ale je zbijają w trakcie związku by