Wpis z mikrobloga

Mirek, nie musisz iść do tego trychologa powiem ci, że bardzo lubię twoje zakola według mnie są bardzo naturalne i mam szczęście, że pozwalasz masować mi twoją głowę moimi udami ahhh mój były chłopak nie miał takich włosów nie miał zakol, które codziennie przez ciebie rozjaśniają mi dzień. Ahhh kocham cię Mirek!
#harlekinydlaprzegrywow #harlekinyobrazkowe #przegryw #zakola #szaramyszkadlaanonka
Pobierz Ogonkowa - Mirek, nie musisz iść do tego trychologa powiem ci, że bardzo lubię twoje ...
źródło: comment_1648241590tUIdtgg8b9lQfldEnpq7Sa.jpg
  • 15
@Ogonkowa: Riley ma spoko proporcje szkieletu, mała droga, ładna stopka. Ale tyłek na bardzo przeciętny oraz ten uśmiech. Niby ładna buzia ale jak ona szczery mordę to wygląda jak przerośnięty kartofel z tymi dołeczkami w policzkach. Dodać te brwi nad wyraz podniesione wygląda karykaturalnie.
Ale tyłek na bardzo przeciętny oraz ten uśmiech. Niby ładna buzia ale jak ona szczery mordę to wygląda jak przerośnięty kartofel z tymi dołeczkami w policzkach. Dodać te brwi nad wyraz podniesione wygląda karykaturalnie.

@paragony: 2/10 bo odpisałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirabelka2137: to zrozumiałe że traktujesz moją wypowiedź jak zarzutke bo większość społeczeństwa nie miało okazji sypiać z ladniejszymi kobietami niż Riley. Riley jest git, ale bez przesady. Ma wyjebiste nogi i stopy, to prawda, ale pośladki i mimika zostawiają do życzenia