Wpis z mikrobloga

@LaPasion tylko te zespoły były dostępne? Serio nie było jakiegoś mniej agresywnego rywala co by nie ryzykować kontuzjami? Myślałem, że tu chodzi tylko o to, żeby sprawdzić to drewno co Michniewicz powołał.
Imo nawet i ta Litwa by starczyła bo pewnie by się remisem skończyło jak widziałem wczorajszą grę.
@St4nleys: @Dziglipaf: Pozwólcie, że wam wytłumaczę, mamy nowego selekcjonera, drużyna nie zna w praktyce jego taktyki odbyli razem może z 2 treningi. Dlatego przećwiczenie tego formatu na tle rywala, który gra podobnie do Szwecji i Czech czyli nie jest totalnym ogórem, będzie próbował przejmować inicjatywę ale jednocześnie nie jest to technicznie grająca 3 poziomy wyżej Hiszpania jest całkiem dobrym pomysłem i choć trochę zwiększa nasze szanse, że pewne mechanizmy we
@rakiwo: O jakiej ty taktyce piszesz, oni nie potrafili wczoraj wykonac kilku celnych podan, gubili krycie, robili bledy jakie robi sie na orliku po 4 paku zubra. Na 3 obroncow juz grali, co nagle zapomnieli jak sie przesuwac? Zapomnieli, zeby nie grac ekstraklasowej lagi na napastnika? My oddalismy dwa strzaly z tego co widze po statystykach w tym z karnego po nurkowaniu piatka, bylismy tlem i obawiam sie, ze mimo roberta
@tomazzo69: Grałeś kiedyś w piłkę? Widzisz ja grałem przez kilka lat i to nie jest tak, że ustawienie jest jedyną "taktyką". Każdy z piłkarzy ma swoje zadania indywidualne, są różne sposoby rozgrywania stałych fragmentów gry, przesuwania się. Mogłeś grać u jednego trenera trójką z tyłu, a potem u innego i to jest zupełnie inna gra. To, że gubili krycie i robili błędy jak na orliku jest idealnym przykładem, że w ich
Grałeś kiedyś w piłkę?

@rakiwo: Wczoraj z dwie godzinki ;) Zgadzam sie z toba po czesci, ale nie do konca, jedno zmiany w taktyce, drugie brak umiejetnosci, przeciez to co robil wczoraj chociazby reca, to az mialem ochote wsiasc w samolot i poleciec do glasgow zeby mu liscia sprzedac na otrzezwienie. Zobaczymy we wtorek co pokaze czesiu, mimo, ze przewaznie jestem optymista tak tutaj zaczynam sie martwic.

PS. Przegralem tysiace godzin
@tomazzo69: W piłce reprezentacyjnej dużo mniej chodzi o umiejętności piłkarskie a bardziej o umiejętność dostosowania swojej gry pod rywala. Szczególnie w Europie, gdzie po za kilkoma czołowymi drużynami jest 10-15 reprezentacji na podobnym poziomie w tym Polska. Oczywiście Reca wczoraj był beznadziejny i jest pod formą,tu nie ma dwóch zdań. Ale nie wyciągałbym z tego meczu jakichkolwiek daleko idących wniosków.
Patrz na takie Euro, zagraliśmy fatalny mecz ze Słowacją żeby potem