Aktywne Wpisy
Grooveer +4
Putin zrobił pobudkę Ukraińcom w środku nocy rakietami. Im szybciej Ukraińcy rozpoczną negocjacje z Rosją tym lepiej dla nich. Ukraińska ofensywa, która jest planowana na wiosnę obstawiam, że skończy się porażką UA. Ukraińscy żołnierze wpadną na rosyjskie miny, albo zaleją ich pociski artyleryjskie.
#wojna #ukraina
#wojna #ukraina
Smiecior +52
Oficjalnie w piątek wyjeżdżam do niemiec, samemu. Czeka mnie 14h jazdy busem, straszliwie się stresuję. Ale nic mi innego nie pozostaję, będzie tragedia albo nie będzie, tak czy siak to jest ten czas gdzie muszę zacisnąć jajca i jakoś to będzie.
#przegryw
#przegryw
#mecz
Imo nawet i ta Litwa by starczyła bo pewnie by się remisem skończyło jak widziałem wczorajszą grę.
@rakiwo: Wczoraj z dwie godzinki ;) Zgadzam sie z toba po czesci, ale nie do konca, jedno zmiany w taktyce, drugie brak umiejetnosci, przeciez to co robil wczoraj chociazby reca, to az mialem ochote wsiasc w samolot i poleciec do glasgow zeby mu liscia sprzedac na otrzezwienie. Zobaczymy we wtorek co pokaze czesiu, mimo, ze przewaznie jestem optymista tak tutaj zaczynam sie martwic.
PS. Przegralem tysiace godzin
Patrz na takie Euro, zagraliśmy fatalny mecz ze Słowacją żeby potem