Siema #rower owe mirki! Poleci ktoś jakiś sklep gdzie kupię sobie rower crossowy i części do roweru szosowego? Planowałem coś kupić w Decathlon ale z wiadomego powodu ta opcja póki co nie wchodzi w grę. Nie zależy mi na niczym szczególnie profesjonalnym, budżet mam tak między 2-4k. Kiedyś kupowałem rower na rowerzysta.pl ale nie wiem czy ten sklep jest jeszcze sensowny, kupował ktoś tam coś ostatnio? PS: może być też sklep stacjonarny w #poznan
@kanapeczka_z_kanapa: źle do tego podchodzisz. Na początek szukasz modeli które Cie interesują i dopiero wtedy szukasz sklepu gdzie taki rower mają. To samo z częściami.
@GrubyKociol: to nie do końca jest tak że kompletnie nie mam preferencji, natomiast nie szukam niczego co jest niszą na rynku - w grę wchodzą Kellys, Giant etc. Chodzi o to że ostatni rower kupowałem jakieś osiem lat temu i muszę trochę się rozeznać zanim się na coś zacznę decydować na coś bardziej konkretnego. A do tego potrzebuję jakichś sklepów. Normalnie poszedłbym do Decathlonu bo mam go dosłownie 200 metrów w
@kanapeczka_z_kanapa: w sklepach od dwóch lat nie ma rowerów więc nie licz, że dostaniesz coś stacjonarnie. Zresztą sam sobie odpowiedziałeś- skoro masz upatrzone modele to dzwoń i się dowiaduj.
@kanapeczka_z_kanapa: jeśli chodzi o części to obczaj sbike.pl nie wiem jak teraz ale kiedyś mieli dobre ceny na komponenty, parę razy od nich zamawiałem w tym raz całą grupę
Planowałem coś kupić w Decathlon ale z wiadomego powodu ta opcja póki co nie wchodzi w grę. Nie zależy mi na niczym szczególnie profesjonalnym, budżet mam tak między 2-4k.
Kiedyś kupowałem rower na rowerzysta.pl ale nie wiem czy ten sklep jest jeszcze sensowny, kupował ktoś tam coś ostatnio?
PS: może być też sklep stacjonarny w #poznan