Aktywne Wpisy
JohnCasey +2
A co sądzicie o sytuacji, w której karakan prowokuje sąsiada do najechania na Polskę, pluje mu w mordę, urządza prowokacje, zaczepia za nogawki, wysyła ciężki sprzęt wojskowy, publicznie i jawnie na forum światowym ciska po tym sąsiedzie i macha szabelką, bo ułańska fantazja go ponosi...
I teraz:
Kto rozsądny i z jakiego #!$%@?@ mać powodu miałby takiemu oszołomowi bronić kraju, kiedy on ze swoimi kumplami Morawieckimi w takiej sytuacji #!$%@?ą odrzutowcem do
I teraz:
Kto rozsądny i z jakiego #!$%@?@ mać powodu miałby takiemu oszołomowi bronić kraju, kiedy on ze swoimi kumplami Morawieckimi w takiej sytuacji #!$%@?ą odrzutowcem do
Potrzebuje zasięgnąć języka w zbiorowym umyśle zwanym Wykopem 2.0. AMIQNOWICIE NIE WIEM CZY JESTEM OSKI
Mam 182cm wzrostu 78kg wagi morde przecietna z plusem choc ostatnio broda dodaje kolejnego plusa. lvl 25. Ledwo co skończyłem medycyne. Mam jedno mieszkanie w Gdańsku na wlasnosc w drugim mieszkam z żoną. Oba dali starzy. Żone mam i to całkiem całkiem takie mocne 8/10. Ogólnie ciało modelki choć nie daje tak chetnie jabym chciał. Mam 7
Mam 182cm wzrostu 78kg wagi morde przecietna z plusem choc ostatnio broda dodaje kolejnego plusa. lvl 25. Ledwo co skończyłem medycyne. Mam jedno mieszkanie w Gdańsku na wlasnosc w drugim mieszkam z żoną. Oba dali starzy. Żone mam i to całkiem całkiem takie mocne 8/10. Ogólnie ciało modelki choć nie daje tak chetnie jabym chciał. Mam 7
Jestem
- Nie oski 19.8% (20)
- Oski 80.2% (81)
#f1 #elevensports
Gejflix, canal+ a nawet hbo działają bez zacięć.