Aktywne Wpisy
WielkiNos +267
Najważniejsza rzecz po zmianie władzy - lgbt w telewizji śniadaniowej z okazji 3 króli. Nareszcie. Wszyscy na to czekaliśmy.
#tvp #bekazlewactwa #bekazlgbt
#tvp #bekazlewactwa #bekazlgbt
mickpl +143
Problem mieszkaniowy można rozwiązać mianując mnie Ministrem Rozwoju.
Oto mój program XD
Ogłaszamy giga przetarg na budowę 100k kwadratów rocznie, zlecamy to jakimś chińczykom czy komuś. To jest do zrobienia, bo na świecie bywa że się dzieje.
Wpisujemy do Konstytucji, że to twardy zasób komunalny państwa i nie można będzie się nigdy na tym sprywatyzować za psi uj.
Deweloperka kwiczy, bo konkurencja i nie da się wyciskać 40% marży. Część kwiczy i
Oto mój program XD
Ogłaszamy giga przetarg na budowę 100k kwadratów rocznie, zlecamy to jakimś chińczykom czy komuś. To jest do zrobienia, bo na świecie bywa że się dzieje.
Wpisujemy do Konstytucji, że to twardy zasób komunalny państwa i nie można będzie się nigdy na tym sprywatyzować za psi uj.
Deweloperka kwiczy, bo konkurencja i nie da się wyciskać 40% marży. Część kwiczy i
Niemcy postanowiły przestać po dostarczeniu 20% tego co obiecali. Gdzie jest jakiś głos postępienia?
Czy w "Zjednoczonej" Europie nie ma ani jednego polityka, który by wskazał palcem sponsora tej tragedii?
Wszyscy nasi prounijni politycy też nabrali wody w usta.
#wojna #ukraina
@fujiyama: w interesie Niemiec jest to, żeby Ukraina przegrała. Co się im dziwić?
Prwda jest taka, że Niemcy są pragmatyczni i potrafią liczyć. Rzecz oczywista, że Rosja ma daleko więcej do zaoferowania niż Ukraina - to po pierwsze.
A pod drugie milionowe rzesze uchodźców (przede wszystkim utrzymanie kobiet z dziećmi) definitywnie osłabią ekonomicznie Polskę, co prędzej czy później może doprowadzić do społecznych niepokojów. To także (nie ma co się oszukiwać - w polityce nie ma
@elon_w_zbozu: Niby jaki to interes?
@xtedek: Tania sile roboczą do ich fabryk.
Sek w tym ze oni patrza ekonomicznie i gospodarczo TYLKO. Tymczasem Putin gdyby mogl to by ich #!$%@? do golej ziemi.
Niemcy to debile, pracowite debile
@fujiyama: A tam Niemcy, kto to widział przy niedzielnym obiedzie. Lepiej mi córuchna powiedz kim Ty będziesz z zawodu po tych Twoich studiach. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@vendaval: Nie jest to w pełni prawda. Większość uchodźców, to kobiety, ale nie wszyscy i ci ludzie są chętni do pracy. Większość z nich będzie wykonywać pracę, do której Polacy nie są chętni. Zresztą polski socjal jest tak nędzny, że nie da się z niego normalnie żyć i tym bardziej utrzymywać dzieci, więc siłą rzeczy
Typie chcesz czy nie to przez swoją ignorancję jesteś pożytecznym idiota kremlowskim.