Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Darthal +62
Nie daje rady tak żyć. Nie mam rodziny, przyjaciół, dziewczyny, dobrego wykształcenia, samochodu. Jestem sam, zwykłym zerem. Małe miasteczko w którym żyje tętni życiem. Wskoczyłem na rower i jeździłem na nim przez kilka godzin obserwując jak ludzie normalnie żyją. Jak chodzą na spacery, jak w sklepie biorą piwa i przekąski na wieczór bo piątek, jakieś dziewczyny rozmawiały o tym że idą wieczorem do kina i będzie super. Obok matka z dwoma kilku
Czy warto dać 5700zł za ten telefon? Czy różnica cenowa między zwykłym niepro IP13 rzędu praktycznie 2000zł za 128GB jest uzasadniona w jakości aparatu i ekranu?
Trochę smród dać 3,8k za IP13 128GB z 60hz ekranem i brakiem telefoto. Z kolei Pro wymaga 256GB żeby mieć dostęp do prores 4k więc kupno wariantu 128GB trochę się mija z celem.
Są jeszcze jakieś istotne różnice o których powinienem wiedzieć?
#iphone
@a-l_d: jak pytasz to nie warto( ͡° ͜ʖ ͡°), ja sobie zacząłem kupować jak moje oszczędności to było powyżej 1/20 ceny telefonu, wcześniej żal mi było hajsu
Idź do pierwszego lepszego media markt i sobie porównaj, bo np dla mnie teleobiektyw jest z dupy i nie potrzebny, a tych Hz nie widać w przypadku ajponga (mam iPada 120hz i nie widać tego).
@getin: czyli jak odłożyłeś 285zł to kupiles te za 5700? najs