Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vympayer: skoro wrzucają te durne porównania ile dostaje "polska matka" a ta ukraińska to mają sążny bul dupsssska. I dobrze, Ukrainka jest lepszą kandydatką na partnerkę na całe życie
  • Odpowiedz
@fasttaker: No nie, przejrzałeś mnie. Od lat siedzę na wykopie śmiejąc się z wymagań i zachowań polskich witaminek tylko po to żeby wykonać plan Putina i spowodować ich niechęć do uchodźców poprzez polaryzowanie płci. Za ten wpis miałem dostać ostateczne honorarium, ale skoro się wydało to moje 2137 rubli przepadło ()
  • Odpowiedz
@Pietrekkkogucik: Liczę że wcześniej, na ten moment myślę, że najkorzystniejsze dla mężczyzn ogólnie jest powielanie tekstu że Ukrainki ładniejsze itp. i patrzenie jak nadmuchane ego p0lek pęka
  • Odpowiedz
@vympayer: ja ostatnio groźby synowej Ukrainki zaczynam używać jak matka za bardzo mi wchodzi na głowe i tak świetnych wyników jeszcze nie widziałem, więc coś w tym jest.
  • Odpowiedz
@vympayer: ja mam chłopa wiec mam to szczerze gdzieś. 2 przyjaciółki jedna po ślubie druga zaraz przed tez i trochę to zabawne. Nie spotkałam się z takimi opiniami, ale to kwestia towarzystwa. Za to współczuje kolegom niebieskiego, każdy wyszedł na ludzi, wygląd ok, a problem w tym ze zawsze narzekają na dziewczyny z Polski, często mając racje. Wygórowane wymagania, brak ambicji, ze na pokaz. Kurde coś w tym musi byc.
  • Odpowiedz
@banalny_tuzin: Przyznam, że różowa z merytoryczną odpowiedzią na coś co napisałem na wykopie to miła odmiana ()
No i masz rację, obecnie dość sporo jest sytuacji gdzie związek nie polega na partnerstwie a na "powinieneś". Poza tym nawet na etapie poznawania się jakieś głupie gierki, zamiast prostego "nie jestem zainteresowana". Ogólnie różne takie sytuacje mógłbym wymieniać bez końca, zwłaszcza że w ciągu ostatnich
  • Odpowiedz
@banalny_tuzin: > nie chce na wakacje za kilkanaście tysięcy, ona całe życie nie będzie się męczyła i prosiła o pieniądze

To jak tak chce to niech sobie zarobi i go zaprosi lol. Dobrze na tym wyszedł, że odczepił pasożyta.
Ja jestem bez stałej pracy i lecę na chałturkach to nie rzucam się do chłopa jak mi daje kieszonkowe, bo mógłby mi kazać robić wypad do matki jak mnie nie stać
  • Odpowiedz