Wpis z mikrobloga

kurde szkoda chciałem właśnie odpalić guardians of the galaxy z gajpassa ale po twoim poście wyrzucam xboxa do śmieci

@Zing: a co ma wyrzucanie całej konsoli do wady konstrukcyjnej pada? sarkazm z dupy
To fajnie, to jedno z takich uber-gówien działa mi już dłuuuugie lata, podczas gdy pad od PS5 już mi się wysypał.

@Pust3lnick: to fajnie, wielu guziki na padach xbox nie działają tak jak powinny a ms ma to w dupie
@Bloodborn: To jestem szczęściarzem. I nie piszę tego „na przekór”, poważnie pad od XOne działa mi już bodajże z piąty rok, a od SX już ponad rok i żadnych problemów. Póki co złego słowa nie powiem, ale nie twierdzę, że fake news, po prostu mnie osobiście dziwi. Za to na tym z PS5 już dryfuje analog ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Pust3lnick: nie wiem jakiego % padów dotyczy ten problem ale ja miałem 4 pady w rękach, po wymianach itd i każdy ma to samo, sporo ludzi po wpisaniu w google "xbox unresponsive face buttons" skarży się na to samo, mam pada od x360 5 lat i tam nigdy nie było problemu z czymś takim, ech

może jakoś źle to wciskam, chociaż nie wiem czy jest to możliwe xD
@Bloodborn: sonowska jakość materiałów, nieergonomiczne ułożenie gałek ale to mocno subiektywne, bateria wytrzymująca 3-5h, ale najgorsze są adaptacyjne triggery, jako ficzer to jest to największy plus tego pada bo działa to super, ale pod względem wykonania to jest to największy minus. Znam kilka osób którym się to #!$%@? przy normalnym nie hardkorowym użytkowaniu, odsyłanie na gwarancję to chleb powszedni