Aktywne Wpisy
dddobranoc +149
Czy Zakrzówek w Krakowie to miejsce eksterytorialne Ukrainy?
Ja rozumiem dostępność i darmowe miejsce + wielu przybyszy z Ukrainy nie pracuje (dzięki Polsko za zasiłki), więc mogą od rana leżeć cały dzień nad wodą,
ale chciałbym też móc skorzystać z tego miejsca jako rodowity Krakowianin, który przez lata się tam kąpał dopóki nie zaczęli zmieniać tego miejsca z dzikiego na ucywilizowane. I nie uważam tej zmiany za złą, bo jakby było dziko
Ja rozumiem dostępność i darmowe miejsce + wielu przybyszy z Ukrainy nie pracuje (dzięki Polsko za zasiłki), więc mogą od rana leżeć cały dzień nad wodą,
ale chciałbym też móc skorzystać z tego miejsca jako rodowity Krakowianin, który przez lata się tam kąpał dopóki nie zaczęli zmieniać tego miejsca z dzikiego na ucywilizowane. I nie uważam tej zmiany za złą, bo jakby było dziko
stormi +18
ale sie swietnie opalilam!!!!!! przepieknie teraz kazdy outfit z innym dekoltem wyglada😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Wołam:
@6thsurvivor @nektar @Taiffun @PaTroll @Papier_Toaletowy @cassiopei @LeonMoczydupa @Rk65a @nierusz @Aragonn @Sihill_pl @Limonene @Marpop @Perlite @alyaoo @Dymass @mokry_sen_polonisty @venomik
@mroznykasztan @Wuja_Patryk @fan_comy @oneciabatta @DrStrange @takitamowoc @PaTroll @jrider @voliereen @Biedron @nokia3szymon @#!$%@? @annmolly @zielona_pomarancza
@Taiffun No chodzi mi o takie co nie będzie trzeba godziny tłumaczyć zasad :D