Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Wszystko jest w należytym porządku. Odpowiedź brzmi może wywalić każdy projekt . Ale tego nie zrobi. Co zaczyna wyglądać średnio ciekawie ? XD moim zdaniem cena wygląda mega ciekawie i atrakcyjnie aktualnie . :) Ja jestem w to załadowany na 0.04 (średnia cena wykupu) . Bo kupowałem na bardzo wielu poziomach. A najwięcej kupiłem po 0.018+- . Aktualnie nie dorzucam bo mam sporo wydatków które mi się pojawily nieplanowane, gdyby nie to
@mkorsov: Cena spadła mocno (nawet bardzo), ale nie widzę podstaw do wywalenia coina z giełdy.

Najpierw premiera coina na różnych giełdach spowodowała gigantyczny wzrost ceny, a potem przyszedł krach, uwolnianie pozostałej części coina + wojna i mamy cenę jaką mamy.
Shitcoin totalny ale risk/reward ratio ma całkiem fajne w tym momencie. Od lutego widać akumulacje - rosnący wolumen przy spadającej cenie. Wystarczy jakiś gównonews jako zapalnik i może zrobić w dzień czy dwa >100% przy czym zasięg wg. mnie to max 0.035$ i dalsze powolne zdychanie.Podobnie było z SLP ostatnio.
Kupiłem 100000 szt po zawrotnej cenie 0.0113$
czyli za jakies 5000 pln a wyobrazcie sobie że 106 dni temu w porywach to
AdanQ - Shitcoin totalny ale risk/reward ratio ma całkiem fajne w tym momencie. Od lu...

źródło: comment_1646769575dzLwy93dE3maC5eAIqf9q8.jpg

Pobierz