Wpis z mikrobloga

Teoretycznie spotkałeś go wielokrotnie ale za każdym razem był to inny NPC, bo Cię obserwował. Poza tym twórcy nie zdążyli zrobić typowego zapoznawczego questa z nim i dlatego wyglada jak wyglada.
  • Odpowiedz
@KawaKiwa:

Nie wiem jak wywnioskowałeś że Kessel zna Marvina z Londram ale ok.

Fakt to moja nadinterpretacja. Oni faktycznie się nie znali, ale sam dialog pod tym kątem ma sens, bo Marvin nie rozmawia z Kesselem jak ze starym znajomym, a z Sachsem już tak nie jest, a ja tego typa w ogóle nie kojarzę.

Sachs to jeden z wyżej postawionych najemników Lichwiarza, rozmawiałeś z nim podczas odnajdowania bełtu w ciele
  • Odpowiedz
@Imperator_Wladek:

Sachs był od Lichwiarza i chyba w trakcie śledztwa go spotykamy.

Kompletnie tego nie pamiętam, w którym momencie questa się z nim gadało i o czym?

Natomiast z Kessela wtedy pierwszy raz spotykamy oprócz sytuacji z ulicy. Chyba jesteś pierwszą osobą, która dziwi się o Sachsa a nie dziwi się o Kessela

Na filmie znalazłem ten fragment z lochów

No obejrzałem jeszcze raz i jak dla mnie akurat brak znajomości
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Zgrywajac_twardziela: nie, nie wszyscy chowają spoilery (przynajmniej ja nie miałem tego szczęścia).
Też mi się wydawało że Sachs to był jeden z zaufanych ludzi Volkera, z którym się rozmawiało po zamachu. Volker mówił żeby pogadać z jego ludźmi i osobiście ręczy za dwóch gości. Jeden to był właśnie chyba Alfred i drugi wydawało mi się że Sachs. Kessela na pewno nie poznaliśmy wcześniej, jednakże uznałem że Kessel mówi do Marvina jakby
  • Odpowiedz
@ZohanTSW: Miałem wcześniejszego sejwa i to sprawdziłem - jest tak jak mówi @Dawidk01 - Sachs to był ten koleś na pogrzebie, z tym, że to nie był jego wujo a przyjaciel. Mówił nam tylko tyle, że znał Normana bo obaj wcześniej byli w klasztorze, ale z niego odeszli, i to w zasadzie tyle. Dialog z nim trochę idiotyczny jest IMO, bo oni się ledwie znali, a gadają tak jakby razem nie
  • Odpowiedz