Wpis z mikrobloga

Jak to działa ze do polski mogą zjeżdżać tylko kobiety i dzieci i starcy a mężczyźni w wieku 16-60 nie. A przyjeżdża od groma ciemnych? Tego serio nikt nie kontroluje? Pytam serio a jak ktoś mi napisze ze jestem jakimś ruskim kupionym trollem to niech w--------a .
#ukraina
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kuntakinte666: wy macie IQ ziemniaka ? Jest tam wojna, w Ukrainie nie mieszkają tylko i wyłącznie Ukraińcy (szok?). Jest tam masa studentów, emigrantów zarobkowych i innego rodzaju ludzi, którzy nie mają innej drogi ucieczki niż przez Polskę.
  • Odpowiedz
@Kuntakinte666:

Jak to działa ze do polski mogą zjeżdżać tylko kobiety i dzieci i starcy a mężczyźni w wieku 16-60 nie. A przyjeżdża od groma ciemnych? T

Do Polski mogą uciec wszyscy. Ukraina nie wypuszcza swoich obywateli płci męskiej bo ich potrzebuje w wojsku. Dlatego widzisz białe kobiety i dzieci a śniadych w każdej płci, w tym sporo facetów.
  • Odpowiedz
@Kuntakinte666: wydaje mi się, że na kolei jest brak kontroli i panuje prawo silniejszego... swołocz. Pisałem już, że powinni zatrzymywać pociąg przed granicą i totalnie wyjebywać tych rycerzy o  śniadej karnacji.
  • Odpowiedz
@Heavenhell: dokładnie. Ludzie ślepo wierzą w to ze wszystko jest kontrolowane. Przyjeżdża sporo bydła które robi zamieszanie i groziło ludziom nożami co było opisywane na lokalnych fanpejdzach miejscowości gdzie przyjeżdzają pociagi.
  • Odpowiedz