Wpis z mikrobloga

#ukraina #wojna ukry twierdzą, że #!$%@? 3k ruskich, oj nie wiem czy tyle fragów udałoby się im wbić zaledwie w 3 dni. Prawdopodobnie jest to urban legend niczym Kliczko z kałachem na froncie. Żeby morale boosta nie stracić
  • 21
  • Odpowiedz
@NEGAN_: Twierdzisz, że Kliczko z kałachem na froncie nie stoi? Jak coś to tylko pytam, bo ja sam zawsze jestem neutralny wobec informacji które krążą.
  • Odpowiedz
Też nie wierzę w takie liczby, ale przynajmniej wszystkie źródła są zgodne co do tego że strona rosyjska ponosi większe straty od Ukraińskiej, a to dobra wiadomość.
  • Odpowiedz
@Tfor: nie przegadasz obsranych po uszy januszy, co na stacji stoją po 2 godziny :D mocno chcą wierzyć że ukry zatrzymają putina i jego armie.... bo sam kliczko prowadzi do boju, he..he..
  • Odpowiedz
@Tranzol: zobacz wszystkie nagrania kliczki... jakaś białą ściana z tyłu, jakiś pokój... stawiam orzechy do diamentów, że juz dawno siedzi w dubaju i rucha insta laski 10/10
  • Odpowiedz
@NEGAN_: xd, ja zawsze do takich informacji podchodzę z dystansem. Kliczko mówią, że bronią na pierwszym froncie, ale tak naprawdę siedzą pewnie jako wysoko postawieni w spoleczeństwie gdzieś daleko uzbrojeni w mundur i karabin żeby było że mężni. Nie wiem, to tylko moje spekulacje #!$%@? bo tyle się naoglądałem telewizji, internetu przez kilka lat że w nic już nie wierzę póki nie zobaczę
  • Odpowiedz

@Tranzol: na bank przy ich majątku... to dubaj, czy inne wyspy złote gdzie #!$%@? laski im z kija opróżniają "paliwo" niczym janusze orlen od 3 dni. Miedzy bajki można włożyć to że z kałachem po kijowie biegaja :D
  • Odpowiedz
@masz_fajne_donice: no to pewnie ukrów tyle samo, bo to nie jakiś amerykański film na netflixie z happy endem, tutaj każdy krwawi tak samo. Ruski i tak na koniec rzuci atomem w kijów, rubcie screeny
  • Odpowiedz