Aktywne Wpisy
Ca_millo +8
Podobają mi się dziewczyny z żabek czy innych biedronk. Ale czuję się przy nich jak gó*no obejszczane. Śmieć nie godzien otworzyć mordy...
#przegryw
#przegryw
#wojna #ukraina
Promowanie kanału i budowanie biznesu za pomoca Patronite dzięki wojnie, w opisach ani jednego linku z pomocą dla Ukrainy, a potem pivot na e-thot i robienie siana na simpach i spermiarzach.
Pluję furt.
Wolski, Zychowicz i inni przynajmniej organizowali zbiórki i pomoc.
Inb4 ktoś przyjdzie mi powiedzieć, że filmy z kadrem na cycki przez 100% materiału to wcale nie jest ku*wienie sie za atencję.
Promowanie kanału i budowanie biznesu za pomoca Patronite dzięki wojnie, w opisach ani jednego linku z pomocą dla Ukrainy, a potem pivot na e-thot i robienie siana na simpach i spermiarzach.
Pluję furt.
Wolski, Zychowicz i inni przynajmniej organizowali zbiórki i pomoc.
Inb4 ktoś przyjdzie mi powiedzieć, że filmy z kadrem na cycki przez 100% materiału to wcale nie jest ku*wienie sie za atencję.
może mi ktoś mądrzejszy wyjaśnić, dlaczego Rosja jeszcze nie zajęła Ukrainy? wszystkie informacje i dane o armii ruskiej wskazywały na to, że nie powinni mieć absolutnie żadnych problemów, a oni się męczą od kilku dni. Putin nie spodziewał się takiego oporu więc wysłał tylko gównojednostki, a prawdziwe wojsko w konkretnej liczbie dopiero nadejdzie?
@Iliilllillilillili: jest szansa.
nikt tak nie prowadzi wojny, więc nie.
rzetelne analizy powstaną z czasem, jak każdy złożony problem ma tutaj wiele, nachodzących na siebie źródeł
@semperfidelis: albo tak mówią, nie wierz we wszystko co ci mówią.
Komentarz usunięty przez autora
Inna skala mobilności jednostek. Wtedy większość wermachtu jechała na koniach.
Teraz jednostki zmechanizowane to standard. Do tego kawaleria powietrza. Nie ma co porównywać.