Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Mam za ścianą typowych polaków patusów. Do 4 w nocy puszczali jakiś bieda polski rap. Od rana znowu to samo XD

Do tego słyszę jak rozmawiają bo drą #!$%@? i #!$%@? mnie ten ich patusiarski śmiech

Jak wrócę z nocki i będą jutro tak #!$%@?ć od rana z buta idę do gościa od lokacji żeby ich ogarnął, bo moje słowa mają w dupie xD

#ociebatonnaemigracji #holandia
  • 9
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: przerabiałem to dużo razy. Koordynator powie Ci to samo co ja Ci napisałem. Jak będziesz chciał zadzwonić na policję to i tak nie przyjadą bo pewnie znają to miejsce, a nawet jeżeli przyjadą to i tak nic nie mogą zrobić
  • Odpowiedz
@wojciech_s: @OCIEBATON: No nie, osoba od lokacji nie będzie miała w dupie. W hotelu E&A były typy co myślały, że mogą nawalać na cały regulator głośną muzyką, bo jeszcze nie ma "ciszy nocnej". Sorry, ale ludzie pracują na różne zmiany, zwłaszcza w takich miejscach jak lokacje agencyjne - ranki, popołudnia, jak również nocki, więc jaki sens miałaby "cisza nocna". Każdy ma prawo odpocząć po pracy.
W regulaminie mojego hotelu było,
  • Odpowiedz
@tarushiba: ok ok, ostatnim razem na lokacji agencyjnej mieszkałem jakieś 6 czy 7 lat temu, widocznie w końcu coś się zmieniło. Aczkolwiek sądząc po opowieściach ludzi z pracy to nie zawsze wszyscy koordynatorzy się trzymają regulaminu
  • Odpowiedz