Aktywne Wpisy
Remus00 +2
Ej dajcie swoja liste gier z dziecinstwa. Chce sobie odswiezyc, moze dzieki czyjejs liscie przypomne sobie o jakiejs nowej-starej grze :P
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
Ruska propaganda jest silna, oni mają sprane głowy, ale nas jest dużo, a Internet ma moc. A jakby tak zacząć spamować wszelkie rosyjskie kanały komunikacji hasłami, memami typu "idziecie w złą stronę, wróg jest na Kremlu, a nie w Kijowie", "to historyczny moment, Putin jest w potrzasku, wyjdźcie na ulice i obalcie tyrana", "to od was zależy czy będziecie znów żyć w izolacji i biedzie czy w wolnym kraju" etc. Myślałem też nad hasłami przemawiającymi do rodzin i żołnierzy, tak aby maksymalnie zwątpili w to co robią. Morale już jest niskie, może uda je się obniżyć do tego stopnia, aby żołnierze zaczęli składać broń, albo naprawdę zaczęli się buntować? Tu trzeba by mocnych zdjęć zbrodni jakie popełniają i też dobrych haseł. Co myślicie, zakładać tag? Zmiana władzy, albo chociaż zamieszki w Rosji, Białorusi to naprawdę byłby #wykopefekt oczywiście akcje musiałby podchwycić cały świat, a my potrzebujemy naprawdę dobrych haseł i zmasowanego postingu wszędzie gdzie się da, najlepiej po rosyjsku.
#ukraina #rosja #wojna