Aktywne Wpisy
mirki pierwszy raz w życiu kupiłem premium buty udało mi się na promocji dorwać proszę o ocenkę
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
Sejmita +19
#pokazmorde
Zdrowie moi fanowie! :3
Zdrowie moi fanowie! :3
#poznan #ukraina #wojna
Komentarz usunięty przez moderatora
Tam powinno być co najwyżej: "Putinowców nie przyjmujemy".
Nie można karać Rosjan w Posce za samą narodowość. Trzeba też jasno dać do zrozumienia, że niechętni jesteśmy Putinowi, a nie Rosji jako takiej. Takimi akcjami tylko przekonujecie wahających się Rosjan, by przeszli na stronę Putina.
Wy naprawdę jesteście #!$%@?. Służba zdrowia to nie kawiarnia czy inna restauracja, nawet jeśli przychodnia jest prywatna. Jest coś takiego jak przysięga Hipokratesa i zobowiązuje ona do pomocy ludziom niezależnie od narodowości, wyznania, poglądów politycznych, nawet wrogowi. Rozumiem zdenerwowanie aktualną sytuacją na Ukrainie i wiadomo że Putin to #!$%@?, ale co zrobili wam ci Rosjanie mieszkający w Polsce? Gdzie pewnie większość przyjechała
Ty patrz, prywatna firma decyduje kto ma być ich klientem, a kto nie. A to gnoje, prawda onuce?
Idąc tym tokiem to czemu UE straszy Polaków zabraniem funduszy? Jak nikt nie będzie się stawiał to nic u nich się nie zmieni.
@Victoremque: Nie bardzo trafne porównanie bo nie mówimy tutaj o ciosie w mieszkańców kraju (co ma sens sam w sobie) a uciśnienie ludzi na emigracji tylko dlatego, że się w Rosji urodzili.
Jak chcesz już dawać taki hipotetyczny przykład to bardziej by pasowało nieobsługiwanie Polaków w placówkach publicznych na terenie Unii właśnie przez problemy z praworządnością. Wciąż sensowne?
@odysjestem: A popatrz, kiedyś niektórzy czarnych czy żydów nie chcieli obsługiwać i inni mieli z tym problemy. To jak to jest?
Nie tak działa świat misiu kolorowy
Dla mnie to dobry przykład. Czemu mam mieć zabrane fundusze skoro nie głosowałem na PiS? Przecież to dyskryminacja.
@Victoremque: Może dla Ciebie jest. Ale dla innych nie.
Bo wciąż dajesz za przykład sankcję uderzające w Państwo i jego MIESZKAŃCÓW. Czaisz różnice pomiędzy tym co piszesz a co znajduje się na zdjęciu w pierwszym poście?
Lekarz nie może komuś zdrowemu uciąć rąk i nóg