Wpis z mikrobloga

@drNikczemniuk: Francuzi mają wojsko sprawne i cały czas wąchające proch choćby w Afryce, własnej produkcji siły lądowe, morskie i powietrzne, potencjał jądrowy, a tu przyjdzie taki przygłup z POTĘŻNEJ Polski, które nie umie helikoptera zbudować i wysra "hyhy Francja xd, bo wiecie, biała flaga hehe, co nie Mati?". Ręce opadają.
  • Odpowiedz
@instalacja: HYHY ? kiedy te francuskie wojsko było sprawdzone? Przeciw nie mającym nic do stracenia turbanom?(ich pan im to wynagrodzi). Własnej produkcji co? poza technologią mają misz masz etniczny który już zamachami pokazał w jakim miejscu oni są (tak wiem twój dziadek jest w legi cudzoziemskiej xd).. POTĘŻNY to masz ból hemoroida od śledzenia mirka od 8 lat.
  • Odpowiedz
@instalacja: jedyne co cie ratuje to staż na jakiejś śmiesznej stronie internetowej...
mówisz mi o usa i ruskach gdzie nawet słowem o nich nie wspomniałem, wyrzucasz mi argumenty z wyimaginowanych przemyśleń + dane z wiki (research godny zajęć zdalnych) z twojej strony przez twój zastały umysł, porodzie z ochronek... trzaśnij bagażnikiem.
a wysrałem tyle żebyś mógł na jeden przełyk to zgarnąć.
  • Odpowiedz