Wpis z mikrobloga

@NdFeB: Daj namiary - chetnie przyjme zaklad.

I nie chodzi o to ze polska taka potezna. Chodzi o to ze ukraina w nato nie jest a polska tak. Nie wydaje mi sie ze putin jest az tak poebany zeby atakowac nato. Ukraine se moze. Zadne pojedyncze panstwo nie jest w stanie przeciwstawic sie rosji (moze poza USA) ale atak na nato to chyba nawet temu idiocie do glowy nie wpadl.
  • Odpowiedz
@gorzki99: Jest taki mały error, bo Putin zażądał jakiś czas temu od NATO, aby cofnęła swoje granice / wpływy do lat 90, a wtedy Polski i wielu innych państw nie było w NATO, więc po Ukrainie może być jakieś kolejne państwo.
  • Odpowiedz
w 1939 tez mieliśmy gwarancje zachodu

@Ksemidesdelos: Jesli bys nie zauwazyl to mamy '22. Troche sie pozienialo :P

Jest taki mały error, bo Putin zażądał jakiś czas temu od NATO, aby cofnęła swoje granice / wpływy do lat 90, a wtedy Polski i wielu innych państw nie było w NATO, więc po Ukrainie może być jakieś kolejne
  • Odpowiedz
@gorzki99: Z takimi sankcjami i działaniami ze strony USA, NATO, UE itd. to szykuj słownik. Bo jak na razie to oni nic nie zrobili oprócz paplania i wysyłania straszaków.
  • Odpowiedz
Z takimi sankcjami i działaniami ze strony USA, NATO, UE itd. to szykuj słownik. Bo jak na razie to oni nic nie zrobili oprócz paplania i wysyłania straszaków.

@nophp: Ja akurat jestem z tych rocznikow co mialy rosyjski w podstawowce :P

Ale co do meritum masz racje. To bylo gowno a nie sankcje. Tylko ze jak pisalem ze to jakas parodia to wykopki dzielnie twierdzily "nie mozna zrobic nic wiecej bo nic nie zostanie na pozniej" No i mamy pozniej. Kto mial racje?
@Wykoppeel1230 jakos dziwnie zamilkles
gorzki99 - > Z takimi sankcjami i działaniami ze strony USA, NATO, UE itd. to szykuj ...

źródło: comment_1645720646B1ybJ6AIYFYy2t9vuaGDbc.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz