Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +118
MIREK WYKLUCZONY Z WYKOPAKI MIMO 5 PRÓB SKOMPLEMENTOWANIA PACZKI - ZŁOŚLIWOŚĆ ORGANIZATORÓW #afera #wykop #ankieta
Gdy ktoś w przyszłości będzie zastanawiał się nad wzięciem udziału, myślę, że warto aby najpierw przeczytał moje perypetie i 2 razy zastanowił.
Zgłosiłem się do #wykopaka mając przeświadczenie, że to normalna wykopowa zabawa, niczym #mirkowyzwanie w której wcześniej brałem udział. I, że będzie miło, ktoś komuś wyśle prezent. Tymczasem okazało się, że stawiane wymagania wobec prezentów i
Gdy ktoś w przyszłości będzie zastanawiał się nad wzięciem udziału, myślę, że warto aby najpierw przeczytał moje perypetie i 2 razy zastanowił.
Zgłosiłem się do #wykopaka mając przeświadczenie, że to normalna wykopowa zabawa, niczym #mirkowyzwanie w której wcześniej brałem udział. I, że będzie miło, ktoś komuś wyśle prezent. Tymczasem okazało się, że stawiane wymagania wobec prezentów i
Która paczka Twoim zdaniem była najlepsza?
- #1 30.5% (125)
- #2 12.7% (52)
- #3 21.0% (86)
- #4 13.4% (55)
- #5 22.4% (92)
ZglosRure +44
Drodzy obserwujący nasz profil. W związku z ogólnym poziomem tego portalu, usuwamy konto. Nie chcemy w żaden sposób być kojarzeni z tym co się tu dzieje. Jeśli chcecie mieć bieżące info to zapraszamy na nasz FB lub Hejto. Pozdrawiamy i dziękujemy tym normalnym.
Stokrotka od początku #!$%@?, bo Wolne media hurr durr i już nerwowa atmosfera i #!$%@? słowna między goścmi. Czuć dobrze media.
#ukraina #tvn24