Aktywne Wpisy
larine +2
Robiliście sobie test osobowości 16personalities (16PF)? Jakie typy osobowości Wam wyszły?
Mi wyszedł ISFP-T - Poszukiwacz Przygód. Sama nie wiem, czy się z tym zgadzam.
Mi wyszedł ISFP-T - Poszukiwacz Przygód. Sama nie wiem, czy się z tym zgadzam.
Ludzie o osobowości Poszukiwacza Przygód to prawdziwi artyści, choć niekoniecznie tacy, którzy spędzają czas, radośnie malując pejzaże. Choć często to potrafią. Chodzi raczej o to, że wykorzystują swój zmysł estetyczny i projektowy, a nawet własne wybory i działania, aby przełamywać społeczne konwencje. Swoimi eksperymentami lubią rzucać wyzwanie
rzezbiarka +4
Mam działkę 0,5 ha. Do tej pory dzierżawił ją mój wujek. Właściwie to nic mi za to nie płacił, bo go lubiłam.
No właśnie, lubiłam.. Zachował się bardzo brzydko wobec mnie. Powiadomiłam go, żeby już nic nie siał i będę coś z działką robiła.
W sumie nie skomentował tego, ale potem dowiedziałam się od rodziny, że wcale nie zamierza rezygnować i chce mnie olać.
Działka leży jakieś 350 km od mojego obecnego
No właśnie, lubiłam.. Zachował się bardzo brzydko wobec mnie. Powiadomiłam go, żeby już nic nie siał i będę coś z działką robiła.
W sumie nie skomentował tego, ale potem dowiedziałam się od rodziny, że wcale nie zamierza rezygnować i chce mnie olać.
Działka leży jakieś 350 km od mojego obecnego
#famemma