Poszukiwań fotela ciąg dalszy, postanowiłem zwiększyć budżet do 2200-2300. Zastanawiam sie między Wau2 (elastometr) lub ergohuman elite. Macie coś innego do zaproponowania w tej cenie? Zależy mi na konstrukcji, która przeżyje atak dwóch dorastających kotów, stąd podoba mi się pomysł elastometru. Mirki z #bydgoszcz mamy jakieś punkty, które mają szeroki wybór foteli i sprzedawca potrafi doradzić? Taguję programowanie i pcmasterrace, bo wszyscy spędzamy mnóstwo godzin przed kompem. #fotel #programowanie #fotelbiurowy #pcmasterrace
ergohuman to gowno, po 3 miesiacach co prawda d--a juz sie przyzwyczaja do uciskajacego siedziska, ale nadal je czuc ¯\_(ツ)_/¯ na twoim miejscu rozejrzalbym sie za czyms od profim
@Jakuptoziomal: zobacz profim, są salony z krzesłami na szajnochach czy na Jagiellońskiej Ja zdecydowałem się ostatnio na accis pro, ale nie wiem czy mogę polecić
Zastanawiam sie między Wau2 (elastometr) lub ergohuman elite.
Macie coś innego do zaproponowania w tej cenie? Zależy mi na konstrukcji, która przeżyje atak dwóch dorastających kotów, stąd podoba mi się pomysł elastometru.
Mirki z #bydgoszcz mamy jakieś punkty, które mają szeroki wybór foteli i sprzedawca potrafi doradzić?
Taguję programowanie i pcmasterrace, bo wszyscy spędzamy mnóstwo godzin przed kompem.
#fotel #programowanie #fotelbiurowy #pcmasterrace
ergohuman to gowno, po 3 miesiacach co prawda d--a juz sie przyzwyczaja do uciskajacego siedziska, ale nadal je czuc ¯\_(ツ)_/¯ na twoim miejscu rozejrzalbym sie za czyms od profim
Ja zdecydowałem się ostatnio na accis pro, ale nie wiem czy mogę polecić
https://www.amazon.co.uk/SIHOO-Ergonomic-Skin-Friendly-Breathable-Adjustable/dp/B07GN4H96T/ref=pd_lpo_1?pd_rd_i=B07GN4H96T&psc=1
Po 8h siedzenia na nim praktycznie nie czujesz ze pracowałeś :) pisze Ci to osoba z problemami z odcinkiem lędźwiowym :)