Wpis z mikrobloga

@Sierran: Też mam ten problem, z tym że nie rozumiem boldupienia że model który zaraz będzie miał 4 lata a jego protoplasta 5, nie radzi sobie z ios 15 równie dobrze co z ios 11/12, czy jaka tam wersja była jak wychodził
@kaaban: Nie, to nie jest stary telefon jeśli chodzi o funkcjonowanie samego systemu iOS. Powinien działać normalnie tak długo jak długo jest wspierany i pod warunkiem, że kolega @Sierran nie ma zapchanej pamięci wewnętrznej i ma sprawną baterię ( ͡° ͜ʖ ͡°) to nie jest android żeby system mulił po 2 latach ;)
@CoJaNaTo: Dokładnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może jest jakiś problem tylko z xr'em, poczekam na następny update i mam nadzieję że coś poprawi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Telefon zerowałem przez itunes / bateria 96%.
@GrafikaUltraHaDe: Po całkowitym zerowaniu 40GB+ wolne
@kaaban: Nie, to nie jest stary telefon jeśli chodzi o funkcjonowanie samego systemu iOS. Powinien działać normalnie tak długo jak długo jest wspierany i pod warunkiem, że kolega @Sierran nie ma zapchanej pamięci wewnętrznej i ma sprawną baterię ( ͡° ͜ʖ ͡°) to nie jest android żeby system mulił po 2 latach ;)

@CoJaNaTo: Ale ten telefon ma 4 lata, a de facto jest słabsza wersja