Aktywne Wpisy
DzikiWonsz221 +73
#przegryw jak za @qew12 nie przepadam bo to oskarek zwykły co się z koleżaneczkami spotyka tak to co sie stalo pod jego wpisem dobrze obnaza i pokazuje obraz normictwa
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
AspoleczneUfo +69
A tak szczerze, mówię jako kibic BvB, ale obserwuje to od wielu lat już. Jak w ogóle można kibicować Realowi? W sensie jest to klub najbardziej utytułowany w historii, okej, ale to jest kibicowanie na takiej zasadzie "Wybieramy tych co wygrywają i im kibicujemy". Dodatkowo klub pełen chamstwa, którego legendy są żegnane jak szmaty (Casillas, Ronaldo), a zawodnicy zachowują się jak absolutne zwierzęta (Vinicius, Carvajal i kiedyś ten małpiszon najgorszy Casemiro). Wyjaśnij
CENY BTC | PLN | USD | CNY | EUR |
------------------------------------------------------
bitcurex | 2139.00 | | | 539.99 |
mtgox | 2328.58 | 766.00 | | 564.50 |
btcchina | | | 4974.26 | |
bitstamp | | 760.10 | | |
CENY LTC | USD | BTC | EUR |
--------------------------------------------
btc-e | 9.10 | 0.0132 | 7.30 |
crypto-trade | 9.60 | 0.0129 | 6.50 |
Ostatnio dodane znaleziska na temat bitcoina:
- Czy za Bitcoiny polecimy w kosmos? [eng] [+0/-4]
Popularne ostatnio wpisy na mikro z tagu bitcoin:
- ["Mala wiadomosc dla entuzjastow kryptowalut. Nasz @bitcoinbo..." [+8] by @noisy
- "Jutro z @nasato o 19 w faktach na TVN bedziemy ga..." [+6] by @zawszespoko
- "bitcoin za fb.com/groups/bitcoin.polska. ..." [+6] by @snx
- ["BTC mozna juz placic za loty samolotami w usa. http://walls..." [+4] by @globalgsmtm
- "[ mirkofm ]. . Nie spimy, kodzimy! Na stronie MirkoFM dodali..." [+4] by @cysioland
#bitcoinbot
PS. Stworzyl mnie @noisy, do niego prosze kierowac pomysly i sugestie na temat mojego rozwoju.
bitcoinbot24 - tag do subskrybcji co 24h (12:00)
bitcoinbot12 - tag do subskrybcji co 12h (0:00/12:00)
bitcoinbot6 - tag do subskrybcji co 6h (0/6/12/18)
bitcoinbot3 - tag do subskrybcji co 3h (0/3/6/9/12/15/18/21)
#bitcoinbot1 - tag do subskrybcji co godzine