Wpis z mikrobloga

@kuraku: Jop, też mi się podobają - WG, generalnie rzecz biorąc, wiele razy udowadniało że mają talent do takich rzeczy, ja im się naprawdę mega dziwię że zamiast taśmowej produkcji czołgów premium nie skupiają się na taśmowej produkcji właśnie stylów 3D do popularnych czołgów, niekoniecznie wyłącznie z tieru X - sam chętnie dałbym im dyszkę czy dwie, #!$%@?, nawet trzy za jakiś fajny styl do, nie wiem, Typa 59.

To jest
sam chętnie dałbym im dyszkę czy dwie, #!$%@?, nawet trzy za jakiś fajny styl do, nie wiem, Typa 59.

@mnik1: sęk w tym, że jak robią style to je wyceniają kompletnie od czapy.
Tych mi się nie chce szukać, ale ostatnio był na Rykoszecie art. o stylu dla E5 - 3500 golda, czyli chyba około 60 zł właśnie. 15 euro.
Przecież to jest masakra, a nie mikropłatności. 20 dyszki i by
@poradnikspeleologiczny: Sparafrazuję sam siebie - styl do Typa 59, który fajnie wygląda i jest autentycznie wart swojej ceny ;p

@kuraku: Tyż racja. Idiotyzm wysokich cen za elementy customizacji widać szczególnie gdy walną obniżkę, jak ostatnio, na style 2D, kamuflaże, naklejki i tak dalej - z dwie godziny spędziłem na kitowaniu ulubionych pojazdów i lekką ręką #!$%@?łem na to z 2k golda, bo lubię gdy "mój" pojazd faktycznie jest mój -