Aktywne Wpisy
Mantusabra +1109
Każdemu kto zaplusuje wpis narysuję jego avatar w paincie. Ehh nudzi mi się( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodtok +60
Dekadę temu nie mieliśmy smartfonów, a telefony miały klawisze. Teraz nie możemy żyć bez smartfonów...
Dekadę temu nie wiedzieliśmy, co to słitfocia i co to zdjęcie parówek, bo parówki to było żarcie w garnku...
Dekadę temu, żeby zobaczyć czyjegoś kota, trzeba było pójść do tej osoby do domu...
Dekadę temu, aby zobaczyć, jak wygląda naga kobieta, trzeba było ją rozebrać, teraz dostaje się jej nagie zdjęcie. I to zdjęcie stało się elementem
Dekadę temu nie wiedzieliśmy, co to słitfocia i co to zdjęcie parówek, bo parówki to było żarcie w garnku...
Dekadę temu, żeby zobaczyć czyjegoś kota, trzeba było pójść do tej osoby do domu...
Dekadę temu, aby zobaczyć, jak wygląda naga kobieta, trzeba było ją rozebrać, teraz dostaje się jej nagie zdjęcie. I to zdjęcie stało się elementem
@Ale_co_to: jeszcze pozostałość po standardzie PAL, podaja 100 w EU i 120 gdzie było NTSC mimo że TV obsługują oba gdziekolwiek je kupisz
@MisPluszowyZWadaWymowy: Dzięki za info
Poniżej twój pierwszy komentarz do mnie. Pierwszy, nigdy wcześniej nie miałem nieprzyjemności dyskutować z tobą, używającym tego nicku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wnioskuj o zwiększenie dofinansowania, boś wybitny dzban...
Nie znam Cię typie a Ty w pierwszym komentarzu do mnie nazywasz mnie patałachem i pytasz (nie potrafiąc do końca złożyć sensownego zdania) czy oznaką niskiej inteligencji jest bycie chamem.
Tak, oznaką niskiego IQ może być odzywanie się do kogoś po