Aktywne Wpisy

wieszjo +36
Zwyrol szachy 5d, nie zdziwię się jak on nie wiedział kto był tą 5 osobą bo może kelnerka nie znała tej osoby tylko zapamiętała że łysa i podpuścił Mlekołaka żeby sam się wyprzęglił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma

maciekqtno +27
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Gościu wysyła to już 3 raz z kolei
#pytanie #komputery
źródło: comment_1644402884rXPL0jbSN0RAAcScTVyKVN.jpg
PobierzBez środowiska izolowanego typu sandbox, to najlepiej nawet nie najeżdżaj na to kursorem :P
Do PDF można pakować złośliwy kod i wtedy odpalenie pliku powoduje zainfekowanie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@gugugu: o to to, może OP coś wygrał, albo zmarł mu bogaty krewny
Dla pewności lepiej sprawdzić
Kiedyś pracowałem w małej firmie i szefowa się skarżyła, że jej komputer od dwóch dni chodzi baaaardzo wolno i czy spojrzę. Spojrzałem, rzeczywiście tragedia, antywirusa brak (były ślady, że kiedyś tam był, ale wyglądał na usunięty). Puściłem skana, znaleziono 2000 zainfekowanych plików. Okazało się, że Pani dyrektor dostała maila od koleżanki, że przesyła jej zdjęcia z ostatniego wspólnego wyjazdu, no
Obecnie jest lepiej pod kątem samych wirusów, przynajmniej na W10 (i dużo gorzej jak chodzi o phishing) - ale w czasach młodego XP i pierwszych stałych łącz to śmiem twierdzić że większość maszyn w Polsce na pewnym etapie była czymś zainfekowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@agnis20: potwierdzenie wygranej w loterii
A możliwe, że i nadawca jest ofiarą, więc jego też "wyciekłeś".