Aktywne Wpisy

kowalik +86
Pracuję w magazynie. Jeżdzą tam wózki, wożone są palety. Że względów BHP, wszyscy musimy mieć "bezpieczne" buty. I teraz taka rozkminka. Dlaczego wchodząc do #biedronka nie są mi wręczane takie buty na wejściu, skoro wszędzie są palety i ciągle ciągane są wózki z tymi paletami? Pracownicy mają takie obuwie. A co, jeśli najedzie mi ktoś na stopę?
#heheszki #pytanie
#heheszki #pytanie

Tutaj się z WG zgodzę - im więcej masz czołgów, tym gorszym koszmarem staje się dilowanie z załogami dla nich. Z jednej strony spoko że sami to zauważyli i że momentami mają przebłyski by wprowadzić do gry zmiany z gatunku "quality of life", zamiast osiemnastego ruskiego premium ciężkiego - ale, z drugiej strony, jak se przypomnę jakim przepotężnym wręcz grind-festem "Załoga 2.0" miała być, w założeniu, no to witki trochę opadają.
Ach, skoro w temacie premium ruckich czołgów ciężkich - widzieliście co wrzucili na serwer testowy? To całe K-2? Stokowy IS-4 na tierze VIII. Dosłownie, IS-4 ze stokowym działem, na tierze VIII, z bardzo słabą penetracją na podstawowym pocisku i, uwaga, 270 (!!!!) mm penetracji na goldowym, efektywnie robiąc z tego czołgu Chryslera K, ale z jeszcze bardziej przegiętym pancerzem.
A już ich człowiek chwalił, że epoka dodawania do gry OP premek zdawała się być ponurym cieniem przeszłości.
POV: Jesteś drzewkową szóstką i zza rogu wyjeżdża na ciebie to. Endżoj MM w opcji plus dwa, frajerze.
#wot