Wpis z mikrobloga

#!$%@?, jeżeli w chaosie "Załogi 2.0" był jeden, dosłownie jeden dobry pomysł - to była nim możliwość dopisania jednej załogi do kilku czołgów. Kupiłem sobie właśnie minimausa (VK4502B, dla newfagów), korzystając z wierzchołka drzewa, wyposażyłem, nałożyłem kamo - no i tak se teraz patrzę na ten wspaniały napis "załoga niekompletna", zdając sobie sprawę że fałka dołączyła do coraz liczniejszego grona niemieckich ciężkich którymi raczej już nigdy nie zagram bo, po prostu, nie mam do nich załóg - ekipa koksów siedzi na Mausach i innych E 100, a prędzej zeżrę własne gacie niż dam WG 1000 golda za przeszkolenie xd

Tutaj się z WG zgodzę - im więcej masz czołgów, tym gorszym koszmarem staje się dilowanie z załogami dla nich. Z jednej strony spoko że sami to zauważyli i że momentami mają przebłyski by wprowadzić do gry zmiany z gatunku "quality of life", zamiast osiemnastego ruskiego premium ciężkiego - ale, z drugiej strony, jak se przypomnę jakim przepotężnym wręcz grind-festem "Załoga 2.0" miała być, w założeniu, no to witki trochę opadają.

Ach, skoro w temacie premium ruckich czołgów ciężkich - widzieliście co wrzucili na serwer testowy? To całe K-2? Stokowy IS-4 na tierze VIII. Dosłownie, IS-4 ze stokowym działem, na tierze VIII, z bardzo słabą penetracją na podstawowym pocisku i, uwaga, 270 (!!!!) mm penetracji na goldowym, efektywnie robiąc z tego czołgu Chryslera K, ale z jeszcze bardziej przegiętym pancerzem.

A już ich człowiek chwalił, że epoka dodawania do gry OP premek zdawała się być ponurym cieniem przeszłości.

POV: Jesteś drzewkową szóstką i zza rogu wyjeżdża na ciebie to. Endżoj MM w opcji plus dwa, frajerze.

#wot
Pobierz mnik1 - #!$%@?, jeżeli w chaosie "Załogi 2.0" był jeden, dosłownie jeden dobry pomysł...
źródło: comment_1644054657O2iQOAW6wa52MF6OBnVCVe.jpg
  • 1